Mit tegyek, hogy újra az legyek, mint akit megismert Életem Értelme?
Tündérkéből növesztettem még 6 fejet, és tüzet hányok... Mindenen fennakadok, bár sokszor van, hogy nem figyel rám, ha mondok valamit (egyre kevesebbszer ejtem meg, hogy kinyitom a szám...), ha kérek valamit, mintha nem is hallaná... Persze ha már magasabb frekin hangoztatom óhajomat, végrehajtja, de mindkettőnknek rossz lesz a kedve.
Amúgy szeret, csak szerinte én kérek mindent olyan hangsúllyal, ami miatt nem figyel oda inkább. Igyekszem türelmesebb lenni, mindent negédesen, 600-szor elismételni, de ez nem erősségem.
Mit tegyek??? Innék alkoholt, de ha iszom, megfájdul a fejem és hányok. Cigizni sem tudok, de akkor mivel hűtsem az agyam?
Ha volna itt hasonló dühgombóc, mint én, és tudott változtatni, akkor help... :(((
(amit teszek: Mg 4x-es adagban, kerti munka - nem enyhe, többször is megrágom a mondandóm, de ha nagy nehezen elmondom, legyen az egy álmom, gondolatom, napi tervem, és nem érti miről beszélek - bár szerintem egész érthetően karattyolok - akkor sajnos robbanok...)
Ami fontos: nagyon szeretem, és ezek miatt folyton sírnék... nem akarom bántani és meg szeretnék változni.
Az a baj hogy otthonról dolgoztok és nincs más társaságod.
A napi női dolgaidat a barátnök vagy kolléganök helyet a pasidra zúditod a férfiak ezt meg nem szeretik.
Valamilyen társas tevékenységbe kéne kezdened ott kipletykálni magad.
Andizsuzsit én is megsajnáltam. SZegény próbált segíteni, de jól megkapta. Nem lett volna baj ezzel, ha amit utána írtál előtte tudta volna és úgy írta volna. De mivel utólag cseppentettél még az életetekből, így lehet nem is írta volna azt. No mindegy.
Önkontrollról biztos találsz interneten is hasznos dolgokat, ha inkább ott töltenéd az időt, lehet hasznosabb lenne számodra, mint itt szidni a segítőkész népet.
Könyvek is vannak, és pszichológusok is.
No egyébként elsősorban próbáld kitalálni, hogy karácsony előtt mi történt, mi váltotta ki ezt a viselkedést belőled hogy ilyen hülye vagy (te szavaidat használom), ami nem tetszik neked. "csak velem van néha bajom "
Valld be magadnak mi is a bajod, és ha nem vagy alapjábavéve 6fejű tűzhányó, hanem tündérke, biztos visszatudod majd azt kapni, de legyél magaddal őszinte.
Tegyél fel magadnak kérdéseket, melyik volt először ? A párod nem hallgat , figyel rád, vagy
annyit karattyoltál már, hogy azért nem képes már figyelni rád, stb...
Próbálj belelátni a segítő válaszokba, és ne támadni, azzal nem fogsz tudni magadon segíteni, pedig ez csak úgy fog menni. Magadnak kell elérned a javulást, és azt csak pozitív hozzáállással lehet. Amíg dühöngsz akárkivel, támadsz, addig nehéz dolgod lesz magaddal szemben is !
Na, tegnap nagyon magam alatt voltam, és ha valaki még nem olvasta volna, még egyszer leírom: bocsánat Andizsuzsi!
És mindenkitől bocsánatot kérek, akit megsértettem.
Köszönöm a jogos hozzászólásokat!
Amputáltam pár fejet. ;)
Kedves Mindenki, és főleg kérdező!
Nem bántódtam meg azon, amit válaszoltál, bár a stílusod eléggé alátámasztotta, amit amúgy is írtál magadról. Viszont a véleményem nem változott. És nem volt durva, amit írtam, de lehet, hogy ez az lesz. El kellene gondolkodnod azon, hogy miért nem keresi a párod napközben a társaságodat. Több oka is lehet. Lehet, hogy tényleg elmerülten dolgozik, és nem ér rá. De az is lehet, hogy nem elégíti ki a kapcsoltotok, és a munkába menekül. És az is lehet, úgy gondolja, addig van nyugalma, amíg a munkába temetkezik. És még az is, hogy ő egyszerűen ilyen, nem igényel többet. Gondolkodj el ezen, és egy lehetőleg nyugodt pillanatodban beszélgess el vele erről. Ha szerencséd van, akkor vagy az első, vagy az utolsó variáció áll fenn. Ha a középső kettő, akkor tényleg elrontottál valamit. Én, ha bepörgök valamin a párommal kapcsolatban, amin tudom, hogy nem tudok változtatni, mindig eszembe jut nagyanyám bölcs mondása: amilyet szakítottál, olyat szagoljál. Boldog új évet kívánok mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!