Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy újra az...

Mit tegyek, hogy újra az legyek, mint akit megismert Életem Értelme?

Figyelt kérdés

Tündérkéből növesztettem még 6 fejet, és tüzet hányok... Mindenen fennakadok, bár sokszor van, hogy nem figyel rám, ha mondok valamit (egyre kevesebbszer ejtem meg, hogy kinyitom a szám...), ha kérek valamit, mintha nem is hallaná... Persze ha már magasabb frekin hangoztatom óhajomat, végrehajtja, de mindkettőnknek rossz lesz a kedve.

Amúgy szeret, csak szerinte én kérek mindent olyan hangsúllyal, ami miatt nem figyel oda inkább. Igyekszem türelmesebb lenni, mindent negédesen, 600-szor elismételni, de ez nem erősségem.

Mit tegyek??? Innék alkoholt, de ha iszom, megfájdul a fejem és hányok. Cigizni sem tudok, de akkor mivel hűtsem az agyam?

Ha volna itt hasonló dühgombóc, mint én, és tudott változtatni, akkor help... :(((

(amit teszek: Mg 4x-es adagban, kerti munka - nem enyhe, többször is megrágom a mondandóm, de ha nagy nehezen elmondom, legyen az egy álmom, gondolatom, napi tervem, és nem érti miről beszélek - bár szerintem egész érthetően karattyolok - akkor sajnos robbanok...)

Ami fontos: nagyon szeretem, és ezek miatt folyton sírnék... nem akarom bántani és meg szeretnék változni.

2011. dec. 28. 15:15
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Amiket írsz magadról, te régebben sem voltál tündérke, max. megjátszottad magad.

Az alaptermészetén senki sem tud változtatni.

Itt nincs segítség, nem is lehet ebben a szituban mit tenni, vagy megkedvelitek így egymást, olyannak, amilyenek vagytok, vagy marad minden így ahogy most van. Vagy még így se.

2011. dec. 28. 15:50
 12/43 anonim ***** válasza:
49%

Nem is a karattyolás és a sárkányság a te bajod, hanem te egy energiavámpír vagy. Leszívod agyilag, idegileg azt, aki körülötted van. Ilyen a nővérem is. Bár ő iszik, de az csak ront a helyzeten. :)

Mit dolgozol? Talán az segítene ha jobban lekötnéd magad, vagy szülnél egy gyereket mert akkor nem a párod lenne a figyelmed középpontjában és nem őt cseszegetnéd állandóan.

2011. dec. 28. 16:01
 13/43 anonim ***** válasza:

Túl sok Vavyan Fable-t olvasol...

Talán ha türelmesebb lennél és ha a saját dolgaidat te magad megcsinálnád...

2011. dec. 28. 16:17
 14/43 A kérdező kommentje:

Kedves "15:41"!

Köszönöm a viccet, de a poén az, hogy nálam ő az első. Amikor csak lehet, kedveskedek valamivel, hogy kimutassam, mennyire szeretem: csinálok gyümölcsös tálat, teát, és mivel sokat dolgozik gép előtt, beviszem neki. Ilyenkor meredten rámnéz, "Mivan?!?", erre én : "szívesen" és kisétálok. Szomorú leszek ettől, bár tudom, csak belezsibbadt a melóba. Viszont amikor este tele viszem ki a tálat, még szomorúbb leszek.

Együtt élünk, de még nagyon friss ez a történet.

Lehet engem cseszegetni, mert olyan vagyok, amilyen, de nem érdemes. Ezzel az illető csak arra mutat rá, hogy ő sem jobb nálam, mert én legalább segítek és befogom a pofám, ha rossz napja van.

Még volt egy kedves segítőm, akinek válaszul adnám: most múltunk fél évesek, és csak a karácsony előtt lettem ilyen hülye, azt hittem el fog múlni.

Most viszont már két napja migrénes fejfájásom van, aszpirin nem segít, más nincs, a kocsi lerothadt, gyógyszertár mérföldekre... Úgyhogy iszom egy teát éés elpihenek...

2011. dec. 28. 16:22
 15/43 anonim ***** válasza:
Hát mi 2 éve vagyunk együtt és barátom sokszor panaszkodik rám, pedig én is ugyanúgy kiteszem a lelkem érte. Hazajön,meleg kajával várom,elmosogatok utána,befizetem a csekkjeit,stb...de van hogy ideges,ingerült vagyok vagy 'nem olyan hangnemben' válaszolok neki,és akkor már én vagyok a bunkó. Szerintem nem csak veled van a baj! És te is tudod hogy nem vagy angyal,én is tudom,csak épp kedves párjaink nem ismerik el hogy ők sem azok...vagy őket csak az érdekli,hogy legyen valaki,aki csöndben van. Nem értem ezt a sok negatív kommentet amit kapsz :(
2011. dec. 28. 16:26
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedben nem volt egyértelmű, hogy mire is szeretnél választ kapni valójában és hogy mi a problémád és elég zavaros is volt a szöveg, de így már egész más színben látom a problémádat.

A hapsik nem szeretnek lelkizni és utálják, ha azt kérdezgetjük, mi a baj és hogy beszéljük meg, legalábbis az enyém ilyen. Sőt ha sírtam is ilyen dolgok miatt, nemhogy sajnált, de még köcsögebb lett. Sajnos vagy nem sajnos, de megkeményedtem és megtanultam, hogy ő már nem lesz olyan mint a kezdetekben volt és beletörődtem. Sok sikert, kívánom hogy nálatok ne így legyen!

2011. dec. 28. 16:35
 17/43 Andizsuzsi ***** válasza:
88%
Azt hiszem, rosszul szereted a párodat. Kedveskedsz neki, enni-inni viszel, amikor dolgozik - zavarod. Nem eszi-issza meg, megbántódsz. Próbáld azt megfigyelni, hogy mire van valóban szüksége, és azzal kedveskedj. Lehet, hogy éppen békén kellene hagynod. Főzz vacsorát, készíts gyümölcstálat, főzz zeát-kávét-bármit, de hagyd a konyhában. Ha megéhezik megtalálja, te meg békénhagytad. Azt gondolom, hogy kicsit több levegőre van melletted szüksége.
2011. dec. 28. 16:37
 18/43 anonim ***** válasza:
Andizsuzsi: szerintem eddig te adtad nekünk a legjobb választ! :)
2011. dec. 28. 16:47
 19/43 anonim ***** válasza:
minden egyes alkalommal amikor felhúzod magad, igyál meg 1 pohár vizet! nem viccelek, működik.
2011. dec. 28. 16:48
 20/43 A kérdező kommentje:

Kedves Andizsuzsi!

Mellettem ne kapna levegőt? Amikor van, hogy egész nap színét sem látom, pedig mindketten itthonról dolgozunk, és délben beviszek neki valami kaját? Amúgy nem enne. Vannak ilyen napok, csak olyankor teszem. Sajnálom, hogy ezt nem írtam így le, bár sejthettem volna, hogy ráharaptok.

Ha én nem megyek be hozzá, talán el is felejteném, hogy együtt vagyunk, és ha előlépne x idő után, meg sem ismerném.

Köszönöm az újabb szarságokat!

2011. dec. 28. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!