Mit tegyek, hogy újra az legyek, mint akit megismert Életem Értelme?
Tündérkéből növesztettem még 6 fejet, és tüzet hányok... Mindenen fennakadok, bár sokszor van, hogy nem figyel rám, ha mondok valamit (egyre kevesebbszer ejtem meg, hogy kinyitom a szám...), ha kérek valamit, mintha nem is hallaná... Persze ha már magasabb frekin hangoztatom óhajomat, végrehajtja, de mindkettőnknek rossz lesz a kedve.
Amúgy szeret, csak szerinte én kérek mindent olyan hangsúllyal, ami miatt nem figyel oda inkább. Igyekszem türelmesebb lenni, mindent negédesen, 600-szor elismételni, de ez nem erősségem.
Mit tegyek??? Innék alkoholt, de ha iszom, megfájdul a fejem és hányok. Cigizni sem tudok, de akkor mivel hűtsem az agyam?
Ha volna itt hasonló dühgombóc, mint én, és tudott változtatni, akkor help... :(((
(amit teszek: Mg 4x-es adagban, kerti munka - nem enyhe, többször is megrágom a mondandóm, de ha nagy nehezen elmondom, legyen az egy álmom, gondolatom, napi tervem, és nem érti miről beszélek - bár szerintem egész érthetően karattyolok - akkor sajnos robbanok...)
Ami fontos: nagyon szeretem, és ezek miatt folyton sírnék... nem akarom bántani és meg szeretnék változni.
Jól összehordtàl itt mindent!
Az iràsaidból következtetve lehet, hogy tényleg fàrasztó lehetsz!
Segítséget kértem, nem lecseszést. Ha nem tudsz semmi építő jellegűt, kérlek NE írj.
Kösz.
Én értem amit írsz!
Bár segíteni sajnos nem tudok, mert én is ezzel a problémával küzdök... :)
Azt vettem észre, hogy ha egy férfi mondja ugyanazt a páromnak, amit én, azt elfogadja, tőlem viszont nem.
Pasik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!