Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy újra az...

Mit tegyek, hogy újra az legyek, mint akit megismert Életem Értelme?

Figyelt kérdés

Tündérkéből növesztettem még 6 fejet, és tüzet hányok... Mindenen fennakadok, bár sokszor van, hogy nem figyel rám, ha mondok valamit (egyre kevesebbszer ejtem meg, hogy kinyitom a szám...), ha kérek valamit, mintha nem is hallaná... Persze ha már magasabb frekin hangoztatom óhajomat, végrehajtja, de mindkettőnknek rossz lesz a kedve.

Amúgy szeret, csak szerinte én kérek mindent olyan hangsúllyal, ami miatt nem figyel oda inkább. Igyekszem türelmesebb lenni, mindent negédesen, 600-szor elismételni, de ez nem erősségem.

Mit tegyek??? Innék alkoholt, de ha iszom, megfájdul a fejem és hányok. Cigizni sem tudok, de akkor mivel hűtsem az agyam?

Ha volna itt hasonló dühgombóc, mint én, és tudott változtatni, akkor help... :(((

(amit teszek: Mg 4x-es adagban, kerti munka - nem enyhe, többször is megrágom a mondandóm, de ha nagy nehezen elmondom, legyen az egy álmom, gondolatom, napi tervem, és nem érti miről beszélek - bár szerintem egész érthetően karattyolok - akkor sajnos robbanok...)

Ami fontos: nagyon szeretem, és ezek miatt folyton sírnék... nem akarom bántani és meg szeretnék változni.

2011. dec. 28. 15:15
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
31%

Jól összehordtàl itt mindent!

Az iràsaidból következtetve lehet, hogy tényleg fàrasztó lehetsz!

2011. dec. 28. 15:20
 2/43 A kérdező kommentje:
...
2011. dec. 28. 15:21
 3/43 A kérdező kommentje:

Segítséget kértem, nem lecseszést. Ha nem tudsz semmi építő jellegűt, kérlek NE írj.

Kösz.

2011. dec. 28. 15:23
 4/43 anonim ***** válasza:
34%
:D fúúúúúú...elhiszem, hogy lefárasztod a párodat...:-S
2011. dec. 28. 15:24
 5/43 anonim ***** válasza:
34%
Frankón nem vagy normális!
2011. dec. 28. 15:25
 6/43 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?Együtt is laktok?
2011. dec. 28. 15:27
 7/43 anonim ***** válasza:
Ezt nem írtad, így nem tudom, a leírásod alapján kicsit olyan érzésem van, hogy úgymond állandóan "cseszteted" a párod valamiért. Mindig kérsz valamit, mindig elmondod, hogy szerinted mi lenne a jó. Kicsit olyan érzésem van, hogy a párod el van nyomva melletted. Ő is szokott kérni, tervezni? Milyen arányban van a kettő? Miket kérsz tőle konkrétan? Mert ez is fontos lenne, hogy megítéljük, tényleg elengedhetetlen, hogy "jártatod a szád" vagy inkább meg kellene tanulni csendben maradni. A férfiak amúgy is kicsit "ingerültek" ha éhesek és azt sem szeretik, ha szerelmük azonnal lerohanja minden problémával, mihelyt hazaér. Én ezekre mindig figyelek. Valamint azt célszerű figyelni, hogy ideges-e a párod. Ha igen, akkor inkább halaszd későbbre a "hegyi beszédet".
2011. dec. 28. 15:29
 8/43 anonim ***** válasza:
30%
"bár szerintem egész érthetően karattyolok" - nem, nem karattyolsz érthetően, és ha nem tetszenek a válaszok, akkor ne tedd fel a kérdést. Ha valaki véleményére,segítségére vagy kíváncsi, akkor utána ne hándáld fel ha épp nem kedvedre való, mert épp nem tudod elfogadni hogy talán nem a barátod a hibás, hiszen már jó ideje ilyen szövegekkel fárasztod, ahelyett hogy felnőttként próbálnál meg érvényesülni, és nem "dühgombócoskodni."
2011. dec. 28. 15:31
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
A házasság idején bekövetkező csalódások okára a legfrappánsabban egy viccben találtam rá. A nő feleségül megy a férfihoz, mert azt reméli, hogy meg fog változni, pedig nem fog. A férfi feleségül veszi a nőt, mert azt gondolja, hogy nem fog megváltozni, pedig meg fog. Mintha a házasság hozná ki belőlünk a rosszat. Persze, mert az idő múlásával, már nem tudjuk takargatni a felesleges 6 fejünket. A baj az, hogy nem is akarjuk, és bátran megmutatjuk az összes tulajdonságunkat.Kiderül szépen minden. Hogy a lelkünk mélyén ott az önzés, az irígység, az uralkodni vágyás, mindenfajta sóvárgás, meg elégedetlenség. Meg a másik igényeinek az elutasítása vagy legalábbis háttérbe szorítása. DE! Az ember saját magát megnevelheti egy kis önfegyelemmel. Legyen fontosabb a partner, mint te magad. És különböztesd meg az egód kívánságait a valós igényeidtől. Na, puszi, pá.
2011. dec. 28. 15:41
 10/43 anonim ***** válasza:

Én értem amit írsz!

Bár segíteni sajnos nem tudok, mert én is ezzel a problémával küzdök... :)

Azt vettem észre, hogy ha egy férfi mondja ugyanazt a páromnak, amit én, azt elfogadja, tőlem viszont nem.

Pasik...

2011. dec. 28. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!