Így mi értelme van egy házasságnak?
Mindezt nem tudta volna közölni, még azelőtt, hogy összeházasodtatok? Szerény véleményem szerint ugyan csak a jó szexre nem lehet kapcsolatot alapozni, de ettől függetlenül feltétlenül szükség van, minkét fél részéről. A férjeddel viszont valami nagy gáz lehet.
33/F
Elég megdöbbentő a férjed.
Igen, igazad van a házasság alapjai ezek is lehetnek, de nekem mondjuk fontosabb a közös értékrend (abban gyakorlatilag minden benne van) és a közös célok.
Nálatok viszont ezek pont hogy ütötték egymást, szerintem nem meglepő, ha a válás mellett döntöttél.
Döbbenet, hogy 1,5 év alatt ennyire mást mutatott, hogy nem ismerted ki őt, bár ha a házasság volt a célja, fenntartotta a látszatot.
Hogy fogadta a válás elindítását?
Kérdezte valaki, hogy mit szólt a váláshoz. Hát ezt: "Most kereshetek valaki mást, aki majd kiszolgál. Megint tölthetem a drága időmet szexeléssel! És erről te tehetsz!"
Most komolyan normális az ilyen férfi? De nem baj, én már szabadulok tőle, csak előre sajnálom a következő áldozatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!