Így mi értelme van egy házasságnak?
Pont ez jutott eszembe, hogy végterméket láttál valaha? Mert egy nőnél még rendben, hogy megjátssza az orgazmust, na de egy férfinál aztán elég egyértelmű, hogy mi a pálya.
Ha valóban létezik ilyen, akkor azt kell, hogy mondjam, durva. Nőről még el tudok képzelni ilyet, na de férfiről? Fura.
Atyaég, ez nagyon durva! Előttem már leírták amit én is írtam volna.
Nekem is az a legsanszosabb, hogy homokos. Egyik rokonom nagyon sok homoszexuálist ismer, na ő szokott nekem hasonló sztorikat mesélni hasonló "álházasságokról"-ami undorító szerintem! Olyan is van, hogy 1 leszbi és 1 homokos köt ilyen érdekházasságot-ami megint más tészta.
Ami még eszembe jutott, hogy a férjed esetleg nem magyar??
Egyébként nagyon jól döntöttél, hogy megszabadultál tőle!!! Remélem ezt a 2 és fél év nem hagy nyomot benned és mielőbb megtalálod a "másik feled"!!! Sok sikert hozzá! :)
Egy jó ismerősöm 8évig járt a párjával.Ősszeházasodtak.Nászuton még minden okés volt de amint hazajöttek minden megváltozott.Sex egyáltalán nem volt,se puszi se csók.A pasi ugy beszélt vele mint egy kutyával.A csaj 4hónap után elköltözött,a pasi erre csak annyit reagált"na végre".
A pasi azóta ujraházasodott,elvett egy nála 15évnél fiatalabb nőt,hogy hogy élnek nemtudom.
Azt hittem ilyen nincs,de van,és ugy néz ki nem csak az ismerősöm járt igy.Sajnállak.
"az már régen rossz, ha pusztán csak a közös élmények és a szex az alapja bárminek is! rosszul gondolod"
Pedig ez az alapja. A szex olyan, mint egy mutató. Ha még működik, akkor van esély arra, hogy a válságokat is "átvészeljék". A közös élmények pedig meghatározóak, az együtt átélt dolgok során alakul ki a kötődés 2 ember között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!