Ennek mi értelme? Minek írt az exem?
2 hete szakítottunk, kimondatlanul, csókkal váltunk el de éreztük ennek annyi. 2 hétig nem is kerestük egymást, de ma írt egy sms-t hogy remélem jól vagyok, nála most káosz van, meg hogy nem kell erre az üzenetre válaszolnom (ezt sem értem minek írta oda)
nagyon nagyon rosszul esett, én próbáltam már túl lenni rajta, erre ír egy ilyen baráti, semmitmondó sms-t. miért tette, lezárásképpen a részéről? mikor nyilvánvaló volt hogy vége? nagyon bánt.
Ha régóta voltatok együtt, akkor már megszokta a társaságod és mivel nem vagy vele most jött rá, hogy mennyit is érsz. Legalább is én akkor írnék ilyet egy szakítás után. Ha aggódik azt jelenti, hogy szeret, még ha tagadja is.
Ha pedig te is szereted akkor te sem titkold. Ha csak kis esély is látsz akkor próbáljátok újra.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!