Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek mi értelme? Minek írt...

Ennek mi értelme? Minek írt az exem?

Figyelt kérdés

2 hete szakítottunk, kimondatlanul, csókkal váltunk el de éreztük ennek annyi. 2 hétig nem is kerestük egymást, de ma írt egy sms-t hogy remélem jól vagyok, nála most káosz van, meg hogy nem kell erre az üzenetre válaszolnom (ezt sem értem minek írta oda)

nagyon nagyon rosszul esett, én próbáltam már túl lenni rajta, erre ír egy ilyen baráti, semmitmondó sms-t. miért tette, lezárásképpen a részéről? mikor nyilvánvaló volt hogy vége? nagyon bánt.

2011. dec. 15. 08:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy ő szünetnek érzi?

vagyis hogy eddig betartotta a "szünet szabályait" és most finom puhatolózna hogy benned tisztázódtak-e az érzelmek és mi lesz most az irány.....??

2011. dec. 15. 08:43
 12/25 A kérdező kommentje:
jó, de akkor miért ilyen közömbös sms-t ír amibe még azt is írjak nem kell válaszolnom.
2011. dec. 15. 08:45
 13/25 A kérdező kommentje:
lehet inkább ő zárta le a szünetet... ti mit írnátok vissza?
2011. dec. 15. 08:47
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
OMG. De problémázol mindenen. Most szünet, vagy szakítás. A kettő nem egy. Ha szakítani akarsz ne így suba alatt tedd, mert ez gusztustalan. Szakíts, vagyis mondd meg neki, hogy neked nem ő kell, és kész. Na akkor szakítasz. Nem mikor szünetet kérsz. Azért jó lenne, ha tisztáznád a fogalmakat, mert a másik fél nem gondolatolvasó. És ha azt kérte, hogy ne írj vissza, akkor ne tedd. Vagy írj. ezt is neked kell tudnod, ugyanis mi sem vagyunk gondolatolvasóak, hogy tudjuk, mivel mi volt a szándéka a TE PÁRODNAK. Te ismered, neked kell tudni. De szerintem jobban jár nélküled, mert egy értelmetlen emberke vagy. Éretlen a párkapcsolatra, ha annyira nem vagy képes, hogy a nevén nevezed a dolgokat.
2011. dec. 15. 08:59
 15/25 A kérdező kommentje:
hát mert én sem tudom mi volt ez. abba maradtunk majd lesz valami.... ennyi. ez egy szakításnak is elmegy.
2011. dec. 15. 09:15
 16/25 bdavid0815 ***** válasza:
Az a gond, hogy te akarod eldönteni, hogy ő mit érez. A saját érzéseidet figyeld. És ne csak őt hibáztasd, mert egy kapcsolat 2 emberen áll. Talán nem voltál elég türelmes. Talkán valamivel megbántottad, amiről nem is gondoltad volna. Én is nyon érzékeny lekű vahyok. Sokszor olyannal is megbánt a párom amiről nem is gondolná. És ha bocsánatot is kér több időbe tellik míg megbocsájtok és mégtröbb időbe mire újra minden a régi lesz.
2011. dec. 15. 09:54
 17/25 A kérdező kommentje:
mindegy, letisztult a fejemben. ez az sms nem egy újrakezdés próbálkozó sms volt hanem egy lezárás. sajnos.
2011. dec. 15. 09:57
 18/25 anonim ***** válasza:

Szünet: megpróbáljátok megoldani azokat a dolgokat, amik akadályozták, vagy hátráltatták a kapcsolatot, mint pl. keveset tudtatok együtt lenni, vagy valamilyen érzelmeket tisztázni kell magatokban. Esetleg valami más.

Szakítás: Nem lehet megoldani, vége.

A kettő nem ugyanaz!!! És az sms-t szerintem nem azért írta, mert lezárásnak akarta. Lehet, épp ellenkezőleg, csak jelezni akarta feléd, hogy nála is minden káosz, próbálja a helyére tenni a dolgokat, stb. Erre belemagyarázod, hogy lezárás. Ilyenkor nem is szokás ömlengős sms-eket írni, ha mindketten gondolkodási időt szeretnétek...

2011. dec. 15. 10:31
 19/25 A kérdező kommentje:
ha gondolkodna stb.. nem zárná le hogy ne írjak vissza amit írt.
2011. dec. 15. 10:32
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát te komplett idióta vagy, már bocs. :D Azért írta oda, hogy nem kell rá válaszolnod, mert nem tudta, hogy te akarsz-e vele beszélni és nem akart zaklatni vagy ilyesmi, de írni akart neked, mert hiányzol neki. De jobb is, hogy nem mész vissza hozzá, össze-vissza kavarod a kakit meg problémákat kreálsz magadnak, ez a fiú meg biztos jobbat érdemel egy hisztérikánál.
2011. dec. 15. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!