Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek mi értelme? Minek írt...

Ennek mi értelme? Minek írt az exem?

Figyelt kérdés

2 hete szakítottunk, kimondatlanul, csókkal váltunk el de éreztük ennek annyi. 2 hétig nem is kerestük egymást, de ma írt egy sms-t hogy remélem jól vagyok, nála most káosz van, meg hogy nem kell erre az üzenetre válaszolnom (ezt sem értem minek írta oda)

nagyon nagyon rosszul esett, én próbáltam már túl lenni rajta, erre ír egy ilyen baráti, semmitmondó sms-t. miért tette, lezárásképpen a részéről? mikor nyilvánvaló volt hogy vége? nagyon bánt.

2011. dec. 15. 08:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. lehet idióta vagyok, de felkavart, azt hittem lehet még valami, de nem érdeklődött irántam csak leírta hogy nála káosz van, de reméli én jól vagyok ennyi. és nem kell válasz erre. ha akart volna valamit legalább megkérdezi mi újság. de kommunikációt nem akart. sajnos.
2011. dec. 15. 11:30
 22/25 anonim ***** válasza:
Basszus, majdnem két évig voltatok együtt, de arra nem vagytok képesek, hogy egyértelműen megbeszéljétek, hogy vége. És ennyi idő után csak találgatsz mit is jelenthet az smse.. Hát gratulálok. Ilyen szintű kommunikációs zavar esetén egyáltalán nem csodálkozz, hogy idáig jutottatok. :(
2011. dec. 15. 11:42
 23/25 A kérdező kommentje:
reggel indulatosan írtam ki a kérdést, de mégegyszer elolvasva rájöttem, hogy a lényege annyi volt hogy ha már velünk így alakult azért remélem jól vagy. köszi mindenkinek, téma lezárva
2011. dec. 15. 11:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Azért én nyíltan megkérdezném tőle, szerinte hogyan, hova tovább. Nehogy félreértésből legyen vége a szerelmeteknek. Inkább megalázom magam, vállalva az elutasítást, mint hogy 1% esélyt is adjak annak, hogy lehet ő se akar igazán szakítani.
2011. dec. 15. 12:48
 25/25 anonim ***** válasza:
ezt le kell vele tisztáznod mert itt a példa hogy most nem tudod ezt értelmezni ha szünet és ö ezt úgy is vette akkor még nincs le zárva holott te meg azt mondod hogy szakítás ezt minél előbb tisztázd le vele hogy akkor most hányadán is álltok,talán ö még meg próbálná veled de ehhez 2ember kell és ha még szereted hát volna eséjetek.
2011. dec. 15. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!