Van még így értelme a diplomaosztónak?
Sziasztok!
A nyáron végeztem BSc-n, sajnos a nyelvvizsga papírjaim nem érkeztek meg időben, így nem vehettem rész a diplomaosztómon. Most MSc-re járok és van rá lehetőségem, hogy a januári diplomaosztón részt vehessek. Szerintetek van még így értelme? Nem a pénz vagy ajándékok miatt csak az élmény miatt szeretném.
Én meg azt mondom,ha nem okoz számodra anyagi gondot a talárbérlés meg az ezzel járó anyagi költségek,kiadások,akkor ne foszd meg magad attól az élménytől,hogy az egyetemen egy ünnepélyes diplomaosztó ceremónia keretében átadják x száz ember előtt a diplomádat.
Én az elsőre mentem el,és a ,másodikra meg a harmadikra aztán már nem(túl nagy anyagi költség lett volna,plusz a rokonokra is jócskán róttam volna költséget,mert ugye ilyenkor kötelezően illik valamit hozni,és nem 2 Ft értékben.)
Szóval az elsőnek szerintem van egy varázsa.Olyan,mint az érettségi bankett vagy az érettségi találkozó,a szalagavató,a ballagás vagy a koszorucska.Ezek sem megismételhetőek.És nem,a második már nem lesz olyan,mint az első.
Elvégre a második diplomádkor csak lesz egy papírral többed,na és... viszont az első diplomád által emelkedsz ki a diplomával nem rendelkezők tömegéből,ahhoz kapcsolódnak igazi emlékek.
Szerintem ne hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!