Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy újra az...

Mit tegyek, hogy újra az legyek, mint akit megismert Életem Értelme?

Figyelt kérdés

Tündérkéből növesztettem még 6 fejet, és tüzet hányok... Mindenen fennakadok, bár sokszor van, hogy nem figyel rám, ha mondok valamit (egyre kevesebbszer ejtem meg, hogy kinyitom a szám...), ha kérek valamit, mintha nem is hallaná... Persze ha már magasabb frekin hangoztatom óhajomat, végrehajtja, de mindkettőnknek rossz lesz a kedve.

Amúgy szeret, csak szerinte én kérek mindent olyan hangsúllyal, ami miatt nem figyel oda inkább. Igyekszem türelmesebb lenni, mindent negédesen, 600-szor elismételni, de ez nem erősségem.

Mit tegyek??? Innék alkoholt, de ha iszom, megfájdul a fejem és hányok. Cigizni sem tudok, de akkor mivel hűtsem az agyam?

Ha volna itt hasonló dühgombóc, mint én, és tudott változtatni, akkor help... :(((

(amit teszek: Mg 4x-es adagban, kerti munka - nem enyhe, többször is megrágom a mondandóm, de ha nagy nehezen elmondom, legyen az egy álmom, gondolatom, napi tervem, és nem érti miről beszélek - bár szerintem egész érthetően karattyolok - akkor sajnos robbanok...)

Ami fontos: nagyon szeretem, és ezek miatt folyton sírnék... nem akarom bántani és meg szeretnék változni.

2011. dec. 28. 15:15
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Huh,hát már egyáltalán nem érzem azonosnak veled magam,nagyon nem egy kategória vagyunk. Hiába érzem azt hogy néha én is "dühgombóc" vagyok,nagyon nem kéne ilyen hangnemben írni másnak kedves kérdező! Ő szerintem csak segíteni akart, de hát no comment,ennyit a hozzáállásodról!
2011. dec. 28. 17:37
 22/43 A kérdező kommentje:

Kedves 16:26 és 16:35!

Hasoncipő, bár a párom nem épp bunkó... csak már nem vagyunk azon a bizonyos "egy hullámhosszon", és erre szeretnék visszajutni. Vele.

Ja, és nem mentem aludni a migrénnel, mert egyetlenem bejött fáradtan, és inkább kimentem fát vágni. Kell az esti fűtéshez. És nem mártírkodtam, mert ezt többnyire én csinálom, csak majdnem elfelejtettem. De kész van, és ami nagyon szíven simogatott, hogy kijött segíteni.

Ebből is látszik, hogy a házimunkát is jól megosztjuk, és szeretjük egymást, csak velem van néha bajom, bajunk. Ezt szeretném elsikálni.

2011. dec. 28. 17:41
 23/43 anonim ***** válasza:

Tudod mit, ha ennyire nem értékeli, hogy kedves vagy vele, akkor ne készitsél neki semmit sem!

Majdha szól, hogy éhes akkor szépen kényelmesen készitsd el neki. Sajnos vannak férfiak,akik ha a se..ét kiny..od,annàl jobban elkényelmesednek.Minek kedveskedjen neked, amikor ùgyis megcsinalsz neki mindent.

2011. dec. 28. 17:51
 24/43 anonim ***** válasza:
A baj az, hogy itt már annyi negatívumot leírtál a párodról, pozitívumot pedig egyet se, hogy nem igazán értem, miért is vagytok még együtt. Neki se jó és neked se jó. Egyébként meg tényleg dühgombóc vagy, mert Andizsuzsi nevű hozzászóló tényleg hasznosat és jót szólt hozzá. Ha így oltod le a párod, akkor nem is csodálom, ha elege van. Nézd, mi itt csak 1-2 órája "vitázunk" veled, de szinte mindenkit kiakasztottál. A párodnak pedig már régóta ezt kell hallgatnia.
2011. dec. 28. 17:55
 25/43 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Egy kis önkontrollt kéne tanulnod és gyakorolnod, nem tudom hány éves vagy. Próbálj meg nem azonnal ugrani, ha valami nem tetszik.
2011. dec. 28. 17:56
 26/43 anonim ***** válasza:

"bár sejthettem volna, hogy ráharaptok.

Köszönöm az újabb szarságokat!"

Kedves kérdező!

Te nagyon pontosan és alaposan mérted fel magadat. Te tényleg egy sárkány vagy, aki rohadtul unatkozik.

2011. dec. 28. 18:00
 27/43 A kérdező kommentje:

Kedves "17:55"!

Fontos számomra a megfogalmazás, és eddig Te írtad csak le számomra is világosan, de nem bántón. Tényleg nincs valami rendben, nem akarok ilyen lenni. Önkontrollt hol lehet szerezni??? A páromnak vannak pozitív megnyilvánulásai, tettei, tulajdonságai, és nem csak negatívumokat írtam. :(

Andizsuzsitól pedig bocsánatot kérek, de tényleg nem volt szép, amit írt. Egyáltalán nem lógok a párom nyakán. Hiányzik. Pedig egy házban vagyunk. Nem beszélünk már semmi fontosról. A legjobb, amikor éjjel átölel és elalszunk.

Fáj a fejem és kétségbe vagyok esve, hogy elveszítem.

Jó volna bőgicsélni, de az sem erősségem.

Azt hiszem kár volt ide írnom ezt a sok hülyeséget, elégszer lettem elküldve a diligyógydába.

Fogok egy köteg Vavyan F. könyvet és pápát intek elsejével. Beköltözöm egybe.

Tényleg nincs jobb???

Ja, és önkontrollt fogok gyakorolni. Vizet is vedelek.

Köszönöm.

2011. dec. 28. 18:14
 28/43 anonim ***** válasza:
:):)
2011. dec. 28. 18:31
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, sok hasznos választ kaptál, de mindenkinek nekiugrottál felháborodva.

Leírtál a bevezetőben magadról egy képet, hogy sárkány vagy és dühgombóc. A válaszolókra is sárkányként támadsz...

Lehetséges, hogy az a baj, hogy csak a saját elképzeléseid szerint tudod elfogadni a kapcsolatotokat. Ha kaját viszel, azt köszönje meg és egye meg. Ez az elvárásod. Ő viszont belemélyedt a munkába és nem éhes. Ennyi.

Azt kérded, hogyan ne legyél dühgombóc és sárkány?

Ami a te feladatot a családban, végezd el mártíromság nélkül. Ami nem a te dolgod, azon ne bosszankodj. Keress valamit, amiben örömedet leled: barátok, hobbi, sport, futás, stb. Ezek oldják a görcsöket és több mindenre figyelsz.

Amikor érzed, hogy jön a düh, kezdd el figyelni a lélegzésedet, legalább 10 percig. Ha még ekkor is problémának érzed, amit 10 perccel előtte, (lehet, hogy nem!) akkor próbálj meg más megoldásokat találni, mint a dühös szemrehányás. Néha egész érdekes ötleteid támadhatnak, és ennek örülni fogsz!

Amit eddig dühösen mondtál, azt próbáld humorosan mondani. Ha együtt nevettek, az oldja a feszültséget mind a kettőtökben.

2011. dec. 28. 18:33
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Egyik önámításunk az, hogy szeretnénk, ha minden úgy lenne, mint régebben volt, holott mindannyian tudjuk, hogy ez lehetetlen. (persze csak akkor, ha régebben jobb volt, no de mihez viszonyítva?) Azt mondják ránk a keleti népek, hogy mi, nyugatiak(?!)nagyon fegyelmezetlen népség vagyunk, mert vagy a múlton rágódunk, vagy a jövő miatt aggódunk közben a jelent nem tudjuk megélni. A boldogságot is kívül keressük, pedig nem ott kellene. Lehet, hogy mégis nekik van igazuk, mikor nem hagyják, hogy a hangulataik, üres sóvárgásaik rángassák őket?
2011. dec. 28. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!