Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Nem lehet...

Férfitársaim! Nem lehet gyermekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy "miattam" nem eshet teherbe a feleségem. Ő mindenképp saját gyermeket akar. Szeretem őt, de félek, hogy ez végérvényesen közénk áll.

2011. dec. 19. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

Akik a feleséget hibáztatják, gondolkodjanak már egy picit.

Hogy érezheti magát a nő? Feleségül ment valakihez, felépítettek egy egzisztenciát, jöhetne a baba is, de... Nem lehet kettőjüknek. Teljesen megértem, hogy csalódott, dühös, elkeseredett. Akik azt írják, hogy ott kellett volna hagyni, amikor az előbb említetteket mondta, meg nem szereti a férjét, azokban semmi empátia nincs, érzéketlenek. Az örökbefogadás sem egyszerű. Tudod, egy nő, akinek lehet gyereke, szeretne is, átélni mindent, terhesség, szülés... Attól a nőtől távol áll, hogy szülés helyett örökbe fogadjon. Nem tudom, van-e itthon spermabank, vagy valami hasonló, de azzal kellene próbálkoznotok. A feleségednek is lehetne saját, és így neked is.

2011. dec. 19. 19:00
 52/62 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó megoldás lenne, de még nem tudtam szóbahozni, mert teljesen maga alatt van . Én is, mert nem könnyű azzal szembesülni amivel én. Remélem, előbb/utóbb meg tudjuk beszélni.
2011. dec. 19. 19:03
 53/62 lizzi77 ***** válasza:
Szia, a Béres Alexandráéknak is hereszövetből vett spermiumok segítségével lett gyereke, keress a neten rá, nyomtasd ki anyának, tedd ki a hűtőre, vagy olyan helyre, ahol tuti látja...Igazából teljesen steril ember nagyon kevés van, én úgy tudom... fel a fejjel!
2011. dec. 19. 19:07
 54/62 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem. Ilyet még nem is hallottam... kicsit le vagyok maradva.
2011. dec. 19. 19:08
 55/62 anonim ***** válasza:
100%
a czeizel endre a kilenc honap cimu musoraban azt mondta szo serint, hogy nincs olyan ferfi akibol nem lehet kifacsarni egy spermiumot
2011. dec. 19. 21:27
 56/62 anonim ***** válasza:

Azért én 3 hét alatt már szerettem volna tüzetesebben átnézni az a leletet!

Ebben a helyzetben, - normális esetben - a férj esik kétségbe, szinte saját magát hibáztatva és a nőnek kellene a férfit vigasztalni és biztosítani arról, hogy így is szereti és hogy biztosan fognak megoldást találni a problémára.

A számomra nagyon fura ez a felállás ami itt van!

Nem elég, hogy Neked fel kell dolgozni ezt az értesülést, még a feleséged is ellened van?!

Egy szemernyi joga sincs haragudni, úgy, ahogy Neked sem lenne jogod, ha Ő lenne terméketlen.

Kérd el a papírt, nézd át tüzetesen, főleg, hogy kinek a nevére szól!

Hidd el, hogy egy szerető nőtől ez nem normális reakció!

1./ Nem szeret - akkor meg jobb is, ha nincs Tőle gyereked.

2./ Ő a meddő, de rád hárítja, mert nem tudja elfogadni.

A papírt Ő hozta ki az orvostól? Nem a Te kezedbe adták?

Ha a Tiédbe, akkor nem olvastad el????!!!!

Ennyire ne legyél naív!

2011. dec. 19. 22:00
 57/62 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy "naív" voltam, de tényleg nem nézegettem...A nők sokkal talpraesettebbek sokszor, én voltaképp lebénultam egy kissé...
2011. dec. 19. 22:10
 58/62 anonim ***** válasza:
Mi van ha ez az egész nem igaz és valahogy "meg akar szabadulni" tőled? Te is érdekes vagy amiért a saját orvosi leletedet meg sem nézted. Asszony azt mondja ugorj a kútba, akkor megteszed? Ne haragudj de te papucs vagy.
2011. dec. 19. 23:10
 59/62 anonim ***** válasza:

Hogy reagáltál mikor megtudtad?

Hogy reagált a feleséged mikor megtudta?

(egy valamikori meddő nő)

2011. dec. 20. 08:22
 60/62 anonim ***** válasza:
Az orvos mondta ki,hogy meddő vagy,vagy a leletre volt leírva?Vedd elő a leletet,írd le ide és ennyien csak tudjuk értelmezni!! Biztos találunk megoldást.Sokan azt hitték,hogy nem lehet babájuk és mégis.Hátha nektek is összejön!!!:)Az viszont a feleségedtől csúnya dolog,hogy nem áll melléd.Ezért kérdeztem,hogy az orvos mondta ezt neked,vagy ő értelmezte így.Mert így tényleg érdekes,hogy téged okol,mintha szabadulna tőled.És ugye bajban jön rá az ember,hogy kire számíthat!E.
2011. dec. 20. 12:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!