Férfitársaim! Nem lehet gyermekem, mit tegyek?
Akik a feleséget hibáztatják, gondolkodjanak már egy picit.
Hogy érezheti magát a nő? Feleségül ment valakihez, felépítettek egy egzisztenciát, jöhetne a baba is, de... Nem lehet kettőjüknek. Teljesen megértem, hogy csalódott, dühös, elkeseredett. Akik azt írják, hogy ott kellett volna hagyni, amikor az előbb említetteket mondta, meg nem szereti a férjét, azokban semmi empátia nincs, érzéketlenek. Az örökbefogadás sem egyszerű. Tudod, egy nő, akinek lehet gyereke, szeretne is, átélni mindent, terhesség, szülés... Attól a nőtől távol áll, hogy szülés helyett örökbe fogadjon. Nem tudom, van-e itthon spermabank, vagy valami hasonló, de azzal kellene próbálkoznotok. A feleségednek is lehetne saját, és így neked is.
Azért én 3 hét alatt már szerettem volna tüzetesebben átnézni az a leletet!
Ebben a helyzetben, - normális esetben - a férj esik kétségbe, szinte saját magát hibáztatva és a nőnek kellene a férfit vigasztalni és biztosítani arról, hogy így is szereti és hogy biztosan fognak megoldást találni a problémára.
A számomra nagyon fura ez a felállás ami itt van!
Nem elég, hogy Neked fel kell dolgozni ezt az értesülést, még a feleséged is ellened van?!
Egy szemernyi joga sincs haragudni, úgy, ahogy Neked sem lenne jogod, ha Ő lenne terméketlen.
Kérd el a papírt, nézd át tüzetesen, főleg, hogy kinek a nevére szól!
Hidd el, hogy egy szerető nőtől ez nem normális reakció!
1./ Nem szeret - akkor meg jobb is, ha nincs Tőle gyereked.
2./ Ő a meddő, de rád hárítja, mert nem tudja elfogadni.
A papírt Ő hozta ki az orvostól? Nem a Te kezedbe adták?
Ha a Tiédbe, akkor nem olvastad el????!!!!
Ennyire ne legyél naív!
Hogy reagáltál mikor megtudtad?
Hogy reagált a feleséged mikor megtudta?
(egy valamikori meddő nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!