Meghalt a gyermekem, hogy tegyem túl magam?
Figyelt kérdés
9 éves gyermekem meghalt egy figyelmetlen autós miatt. :(2011. okt. 2. 13:12
2/41 anonim válasza:
Sajnálom. :(
Sajnos ezen soha nem fogod tudni túl tenni magad. :(
3/41 anonim válasza:
Részvétem, nagyon sajnálom :( Az ilyen eseteket nagyon nehéz feldolgozni, de az idő segíthet. Ha van párod, akkor ezekben az időkben csak egymásra számíthattok.
4/41 anonim válasza:
Ezen sehogy nem lehet túltenni magad, ez a legszörnyűbb veszteség, amit egy ember elszenvedhet. Őszinte részvétem.
5/41 anonim válasza:
Hát én nem hiszem el, hogy ez a kérdés komoly.
Ha mondjuk évekkel ezelőtt történt, akkor esetleg...
6/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos nemrégen váltam el. Már egy másik gyermekemet is elvesztettem, Őt is autóbalesetben. :( Még egy nagylányom van. :(
2011. okt. 2. 13:17
7/41 anonim válasza:
Fogadd őszinte részvétem!!! :( A pároddal és családoddal most nagyon tartsatok össze! Segítsetek egymás szomorúságában.Szörnyű lehet.:(
8/41 anonim válasza:
Talán: tegyél ki az asztalodra egy képet róla és amikor csak teheted, beszélgess vele. Mindenről, ami eszedbe jut. Sírj, sírd ki magad, amennyire csak lehet. Mondd el neki, hogy az ő elvesztése a legnagyobb fájdalmad, hogy örökké szeretni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!