Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghalt a gyermekem, hogy...

Meghalt a gyermekem, hogy tegyem túl magam?

Figyelt kérdés
9 éves gyermekem meghalt egy figyelmetlen autós miatt. :(
2011. okt. 2. 13:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
72%
Imáddkozz !! Kérj Istentől megnyugvást.. és hogy segitsen feldolgozni ezt a tragédiát ! Őszinte részvétem !
2011. okt. 2. 13:20
 12/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már hónapokkal ezelött halt meg, nem mostanába.
2011. okt. 2. 13:21
 13/41 anonim ***** válasza:
93%

Őszinte részvétem.

Én bem tudom hogy tenném tul magam ha elveszteném a gyermekemet aki még nincs 2 éves szerintem belehalnék a bánatba.Igy erőt és kitartást kivánok tényleg nem tudom hogy lehet tultenni magad rajta...Borzalmas lehet még a könnyem is kicsordult...

2011. okt. 2. 13:24
 14/41 anonim ***** válasza:
89%
Részvétem. Ezt nem tudod feldolgozni, ezt el kell fogadni.
2011. okt. 2. 13:26
 15/41 Hailey13 ***** válasza:
37%

azért érdekes, ezeket miért kell ide kiírni? nekünk ehhez semmi közünk, mindenki máshogy dolgozza fel. én a te helyedben ezt nem igazán hirdetném. de mindegy, valamilyen szinten lehet hogy te így dolgozod fel, hiszen itt sokan írják hogy sajnálják ami veled történt, és kitartás..ez erőt adhat:)

részvétem.

2011. okt. 2. 13:29
 16/41 anonim ***** válasza:
92%
Őszinte részvétem. :( Ezen sajnos nem fogod tudni túl tenni magad az tuti, maximum enyhíteni tudod ezt a fájdalmat elfoglaltsággal. A figyelmetlen autós aki miatt ez történt az bűnhődjön.
2011. okt. 2. 13:30
 17/41 anonim ***** válasza:
89%

nekem még nincs gyerekem csak 3 testvérem

és ha mondjuk a legkisebbet (nálam 13 évvel fiatalabb) elütné egy autó vagy valami és meghalna akkor megőrülnék

de ha a másik kettőt akkor is

részvétem

nagyon nagyon sajnállak

2011. okt. 2. 13:31
 18/41 anonim ***** válasza:
88%

Jajistenem... őszinte részvétem.

Jó lenne keresni egy gyászcsoportot valahol. Ahol van több gyászoló szülő, és van szakember, aki segít.

Például itt van ez:

[link]

Ők pécsiek, de talán el tudnak irányítani, ha máshol laksz.

Még egyszer: együtt érzek veled...

2011. okt. 2. 13:32
 19/41 anonim ***** válasza:
94%
Egy pszihológus sokat segíthet!
2011. okt. 2. 13:32
 20/41 anonim ***** válasza:
98%
Az én szüleim soha nem heverték ki 13 évesen meghalt bátyám halálát. Anya sokáig volt idegszanatóriumban, én pedig mindig úgy éreztem, hogy csak afféle pótgyerek vagyok. Ő volt a tehetséges zenész, a kitűnő tanuló, én pedig a hanyag, a rossz gyerek. Szerencsére nagyi nem így gondolta, neki köszönhetem, hogy végül megbékültem a szüleimmel.
2011. okt. 2. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!