Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Nem lehet...

Férfitársaim! Nem lehet gyermekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy "miattam" nem eshet teherbe a feleségem. Ő mindenképp saját gyermeket akar. Szeretem őt, de félek, hogy ez végérvényesen közénk áll.

2011. dec. 19. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:

Én most nem tudok értelmesen beszélni a feleségemmel, mert magába roskadt és engem hibáztat.

Igen, tudom gyermek nélkül is lehet élni, de ő nem olyan nő, aki lemond a saját gyerekről. Csak azt érzem valami megromlott...nem közeledhetek felé stb.

2011. dec. 19. 16:29
 12/62 anonim ***** válasza:
100%

Téged hibáztat??????

Basszus, nekem ez eszembe sem jutna..miért lennél hibás bármiben?

Nálam is fenn fog állni hasonló probléma, mert én nem akarok gyereket, nehéz olyat találni, aki ezt elfogadja.

2011. dec. 19. 16:30
 13/62 A kérdező kommentje:
Csak azt fújja, hogy vizsgálatra kellett volna mennünk házasság előtt...de hát van aki így kezdi? Nekem ez eszembe sem jutott.
2011. dec. 19. 16:33
 14/62 anonim ***** válasza:
85%

:(

Azért lenne pár szép szavam az asszonyhoz.

Sosem tudnék így viselkedni azzal, akit szeretek.

2011. dec. 19. 16:34
 15/62 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne mesterséges megtermékenyítéssel gyerekük?Nézzétek meg, hátha létezik spermabank, gondolom, ha nem is te nemzetted, imádnád a picit.
2011. dec. 19. 16:34
 16/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat! Jó, hogy értelmes és segítő válaszokat adtatok!!
2011. dec. 19. 16:35
 17/62 anonim ***** válasza:
82%
A 30 éves nő vagyok. Neki biztos hogy te fontos vagy vagy csak a spermáddal együtt kellesz neki? Bocs ha durva vagyok, de el kéne gondolkodnod azon hogy a te személyiséged mennyire fontos neki. Engem soha senki nem hibáztatott a meddőségemért, ugyanis minden normális ember tudja hogy ezt az állapotot az ember nem maga választja. Gondolkodj el a kapcsolatotokon, mert ha ilyenért hibáztat, akkor te szinte semmit sem jelentesz neki emberileg. Ne haragudj, nem akartalak bántani, de tapasztalatból beszélek.
2011. dec. 19. 16:35
 18/62 anonim ***** válasza:
47%
Azért ne támadjátok a feleséget, mert nem tudhatjátok milyen idegállapotban van.
2011. dec. 19. 16:36
 19/62 A kérdező kommentje:
Igen, a spermabank nekem is eszembe jutott, talán ha lenyugszik lehet erről beszélni vele.
2011. dec. 19. 16:36
 20/62 anonim ***** válasza:
77%
Tök mindegy milyen idegállapotban van valaki, akkor sem hibáztatjuk azt az embert, akinek örök hűséget fogadtunk és kijelentettük,hogy szeretjük. Főleg nem egy olyan dolog miatt,amiről nem is tehet.
2011. dec. 19. 16:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!