Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Nem lehet...

Férfitársaim! Nem lehet gyermekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy "miattam" nem eshet teherbe a feleségem. Ő mindenképp saját gyermeket akar. Szeretem őt, de félek, hogy ez végérvényesen közénk áll.

2011. dec. 19. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%

Csak a kíváncsiság.

Fiatalok vagytok még, gondolom a feleséged még fiatalabb nálad. Szóval bőven van idő a próbálkozásra.

2011. dec. 19. 16:48
 32/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 19. 16:48
 33/62 anonim ***** válasza:
81%
Két szerető ember közé nem állhat ez a tényező. Mindig van megoldás, többféle is. Egy pici korban örökbe fogadott baba is lehet megoldás. De esetleg szóba jöhet az idegen spermával történő megtermékenyítés. Döntsétek el, mit szeretnétek jobban: szeretetben együtt maradni, vagy a gyermek hiányában elköszönni egymástól.
2011. dec. 19. 16:52
 34/62 anonim ***** válasza:
79%

Biztos, hogy te szeretnél gyermeket egy ilyen embernek? Hogy mondhatja, h te vagy a hibás??? Én erre a mondatára úgy ott hagytam volna, h csak na.

Önző nő, csak magával törődik, a te érzéseid mit sem érdeklik őt. Tudod, ki maradna vele akár egy perccel tovább is. Vigyázz, mert esélyes, hogy az első szép szeművel - vagy rondával, a lényeg, hogy nemzeni tudjon - lelép.

Nem tudom eldönteni, de nekem úgy jön l, mintha csak a szexre kellenél neki, TE nem is számítasz.

2011. dec. 19. 16:52
 35/62 anonim ***** válasza:

ma 16:48-as válaszoló:

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de nem tanár vagy véletlenül?:)

2011. dec. 19. 16:53
 36/62 H.Orsolya válasza:
100%

Ne keseredj el, még lehet közös gyereketek.

Van egy ismerősöm, akinek here rákja volt és mind 2 heréjét eltávolították. Így elméletileg nekik se lehetne gyerekük, de elmentek Győrbe valami klinikára és mindennek utána érdeklődtek. És valahogy ( én nem kérdeztem a részleteket) úgy termékenyítették meg a feleségét mesterségesen, hogy nem ondóval, hanem here szövettel.

Először nem akartam elhinni, hogy ilyen van.

Most van egy gyönyörű egészséges ikerpárjuk :)

Ha ezt meglehetett csinálni, akkor biztos, hogy nektek is van valami esélyetek, csak meg kell keresni.

Kitartást és remélem sikerül.

2011. dec. 19. 16:57
 37/62 A kérdező kommentje:

Ha nem szeretném ennyire sokkal könnyebb lenne...de megteszem amit lehet egy bizonyos határig.

Nem tudom mennyie öröli fel mindez a kapcsolatunkat, idegeinket...

2011. dec. 19. 17:02
 38/62 anonim ***** válasza:
81%

Ugyan már! A felesége nem menne bele ilyesmibe, ez biztos! Ha ezért hibáztatja a férjét akkor gondoljátok belemennd a mesterséges megtermékenyítésbe? Nem az volt

az első gondolata hogy hogyan lehetne megoldani a gondot, hanem egyből hibáztaja a másikat. Azon sem csodálkoznék ha a kérdező pl elválna, összejönne egy őt valóban szerető és elfogadó nővel, és javulna a spermaképe, sőt talán még a terméketlensége is megszűnne.

2011. dec. 19. 17:03
 39/62 anonim ***** válasza:
Te szereted őt, de ő téged szeret-e?
2011. dec. 19. 17:04
 40/62 A kérdező kommentje:
Most nem tudom megmondani, hogy szeret-e...nem tudom hogy ez mit okozott neki mint nőnek...Az empatikus képességem nem erős.
2011. dec. 19. 17:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!