Férfitársaim! Nem lehet gyermekem, mit tegyek?
Csak a kíváncsiság.
Fiatalok vagytok még, gondolom a feleséged még fiatalabb nálad. Szóval bőven van idő a próbálkozásra.
Biztos, hogy te szeretnél gyermeket egy ilyen embernek? Hogy mondhatja, h te vagy a hibás??? Én erre a mondatára úgy ott hagytam volna, h csak na.
Önző nő, csak magával törődik, a te érzéseid mit sem érdeklik őt. Tudod, ki maradna vele akár egy perccel tovább is. Vigyázz, mert esélyes, hogy az első szép szeművel - vagy rondával, a lényeg, hogy nemzeni tudjon - lelép.
Nem tudom eldönteni, de nekem úgy jön l, mintha csak a szexre kellenél neki, TE nem is számítasz.
ma 16:48-as válaszoló:
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de nem tanár vagy véletlenül?:)
Ne keseredj el, még lehet közös gyereketek.
Van egy ismerősöm, akinek here rákja volt és mind 2 heréjét eltávolították. Így elméletileg nekik se lehetne gyerekük, de elmentek Győrbe valami klinikára és mindennek utána érdeklődtek. És valahogy ( én nem kérdeztem a részleteket) úgy termékenyítették meg a feleségét mesterségesen, hogy nem ondóval, hanem here szövettel.
Először nem akartam elhinni, hogy ilyen van.
Most van egy gyönyörű egészséges ikerpárjuk :)
Ha ezt meglehetett csinálni, akkor biztos, hogy nektek is van valami esélyetek, csak meg kell keresni.
Kitartást és remélem sikerül.
Ha nem szeretném ennyire sokkal könnyebb lenne...de megteszem amit lehet egy bizonyos határig.
Nem tudom mennyie öröli fel mindez a kapcsolatunkat, idegeinket...
Ugyan már! A felesége nem menne bele ilyesmibe, ez biztos! Ha ezért hibáztatja a férjét akkor gondoljátok belemennd a mesterséges megtermékenyítésbe? Nem az volt
az első gondolata hogy hogyan lehetne megoldani a gondot, hanem egyből hibáztaja a másikat. Azon sem csodálkoznék ha a kérdező pl elválna, összejönne egy őt valóban szerető és elfogadó nővel, és javulna a spermaképe, sőt talán még a terméketlensége is megszűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!