Ha a 16 éves gyermekem elmegy diákmunkára elveszik tőlem a családi pótlékot?
Figyelt kérdés
A 16 éves gyermekem nyáron szeretne diákmunkát vállalni.De még nem mondtam,hogy megengedem-e neki,mert ha elveszik a családi pótlékot,akkor nekem nem éri meg.Elviszik a családi pótlékot?2011. nov. 7. 18:01
1/9 A kérdező kommentje:
elveszik*
2011. nov. 7. 18:01
4/9 anonim válasza:
Pár hónap diákmunkánál nem veszik el!
6/9 anonim válasza:
a diákmunka az nem munka ebből a szempontból, ne aggódj :)
7/9 anonim válasza:
Nem, dehogy. Az én fiacskám is dolgozott középsuli mellett másfél évig, a csal. pótlék 20 éves korában szűnt meg. Pedig most igen jól jönne az egyetem mellett.
8/9 anonim válasza:
Nem és szerintem töröltesd is ezt a kérdést,nehogy valami "illetékes nagyember" meglássa, és szöget üssön a fejébe, hogy Na tényleg, még egy lehetőség amivel meg lehet rövidíteni a családokat!
9/9 anonim válasza:
dehogy veszik.
én is, húgom is vállaltunk diákmunkát, apáék egy forint családi pótléktól sem estek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!