Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Nem lehet...

Férfitársaim! Nem lehet gyermekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy "miattam" nem eshet teherbe a feleségem. Ő mindenképp saját gyermeket akar. Szeretem őt, de félek, hogy ez végérvényesen közénk áll.

2011. dec. 19. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
74%
Az már régen rossz ha egy nő attól érzi csak nőnek magát ha van gyereke. Akkor még éretlen a személyisége, legyen akárhány éves is.
2011. dec. 19. 17:17
 42/62 anonim ***** válasza:
100%
Most támadhatjátok a feleséget, de ha minden vágya egy gyerek, hirtelen felindulásból mondhat ilyet. Lenyugszik majd és átveszitek a lehetőségeket. Sok nő teljesen elveszti a fejét, ha gyereket akar, főleg ha kiderül, hogy probléma van. Mi is több évig próbálkoztunk mire összejött, én is tök abnormális voltam, ha valaki bejelentette, hogy terhes, olyan dühöt éreztem, miért ő és miért nem én, hogy rendesen elszörnyedtem magamon.
2011. dec. 19. 17:19
 43/62 anonim ***** válasza:
100%

Miért akar mindenképpen sajátot? Azt hittem, a férfiaknak fontos a vér, vér, vér...

Szülni szeretne vagy anya lenni? Mert a kettő nem mindig jár együtt.

2011. dec. 19. 17:19
 44/62 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érdekes és tanulságos eset jutott eszembe. Egy házaspárnak nem lehetett gyereke 9 évig. Elváltak, de nem emiatt. Mindkettő újra házasságot kötött. Mindkét félnél megjött a gyermekáldás. Sajnos a nő /új/ férje hamarosan meghalt agydaganatban. Ez az igazi tragédia.
2011. dec. 19. 17:20
 45/62 A kérdező kommentje:
Nem tudtam még értelmesen beszélni vele sajnos. Anyósommal próbáltam meg, aki szintén nem érti a lányát, de nem tud mit tenni...
2011. dec. 19. 17:21
 46/62 anonim ***** válasza:
mennyi idő telt el mióta kiderült?
2011. dec. 19. 17:24
 47/62 A kérdező kommentje:
Fájdalmasan kevés...csak 3 hét..ezért is írtam ide, mert ezt nehéz bárkivel is megbeszélni, de muszáj volt kiadnom magamból. Eddig csak olvasgattam itt és jó volt látni hogy többeknek nagyon jó válaszokat adtak. Kicsivel jobb nekem is.
2011. dec. 19. 17:28
 48/62 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg nem sok. viszont azt ne hagyd, hogy a feleséged magába zárkózzon, beszélgetnetek kell erről, és együtt kell megoldást keresnetek.
2011. dec. 19. 17:36
 49/62 A kérdező kommentje:
Mindegyikőtöknek köszönöm a válaszát! Sokat segítettetek!
2011. dec. 19. 17:38
 50/62 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak, borzalmas lehet most neked!

Szerintem ne adjátok fel, mindenképp nézessétek meg az "anyagodat", ha egy használható farkincás is van, akkor ne féljetek belevágni a lombikprogramba. Ha mégsem lenne, még mindig ott van a lehetősége a spermabanknak, a választék szép számú, biztosan találnátok megfelelő donort!

Ne adjátok fel, sok sikert!

2011. dec. 19. 18:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!