Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Nem lehet...

Férfitársaim! Nem lehet gyermekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy "miattam" nem eshet teherbe a feleségem. Ő mindenképp saját gyermeket akar. Szeretem őt, de félek, hogy ez végérvényesen közénk áll.

2011. dec. 19. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, még neki is új ez, idő kell mindkettőtöknek hogy megnyugodjatok, és értelmesen tudjátok kezelni a helyzetet! biztsan bántó amit a feleséged mond, de talán ő sem gondolja komolyan, csak egyenlőre nem tud tiszta fejjel gondolkodni. próbáljatok mgnyudogni, és utána nézni a lehetőségeknek. fontos, hogy együtt csináljátok, és támogassátok egymást, most különösen.
2011. dec. 19. 16:37
 22/62 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként most nem azért..de biztosan akarod te így ezek után a gyereket?
2011. dec. 19. 16:37
 23/62 A kérdező kommentje:
Igyekszem kitartani mert szeretem őt, de minden nap ezzel kelni és feküdni nem kellemes.
2011. dec. 19. 16:41
 24/62 anonim ***** válasza:
100%
Mikor derült ez ki és a doki mit javasolt?
2011. dec. 19. 16:42
 25/62 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, sajnállak, egy részt azért mert nem lehet gyereked(de ahogy már előttem is írták, nagyon sok lehetőség áll előttetek, ne adjátok fel) kettő, a feleséged miatt! Nem is értem hogy mondhat ilyet valaki élete szerelmének hogy miért nem csináltattatok vizsgálatot a házasság előtt... Akkor nem ment volna hozzád, vagy mi???? Nem vagy hibás semmiben, erről nem tehet senki.
 26/62 A kérdező kommentje:
Én nem vágyom olyan nagyon a gyerekre mint ő, de hát én férfiből vagyok.
 27/62 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is, szerintem ne keverjük össze a két dolgot, valamilyen szinten más ha egy nő vagy a férfi a meddő... Vannak nők akiknek olyan fontos az anyaság, mint semmi más az életben, férfiak közül nem BIZTOS, hogy sok ilyen van.

A feleséged gondolom már nagyon szeretne gyereket és ez most sokként érte, csalódott, kétségbeesett és dühös. Rajtad vezeti le. Ez nem helyes, de most neked kell a megértőbbnek lenned. Legalábbis próbáld meg.

Hamarosan valószínűleg csillapodik majd a szomorúsága és akkor reálisabban fog tudni gondolkodni és onnantól kezdve le tudtok majd ülni megbeszélni.

Te se keseredj el, ettől te nem változtál, ezt ne fogd fel kudarcként.

21F

2011. dec. 19. 16:44
 28/62 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyébként?
2011. dec. 19. 16:44
 29/62 A kérdező kommentje:
32 vagyok, számít ez valamit?
2011. dec. 19. 16:47
 30/62 anonim ***** válasza:
80%
30 éves nő vagyok. 17 éves korom óta meddő. Nincs az az idegállapot amikor is azok az emberek akik szeretnek hibáztatnának ezért. Nem én akartam hasi katasztrófát egy perforált vakbél miatt, és nem is én akartam hogy emiatt meddő legyek. Mondtam hogy az élettársammal tíz éve vagyunk együtt. Egyszer mondtam neki hogy megérteném ha elhagyna emiatt, és kapásból azt mondta hogy h..e vagyok ha azt hiszem ő emiatt elhagyna. Engem akar, engem szeret még így gyermektelenül is. A te feleséged meg csak magával foglalkozik hogy neki milyen rossz, és a te helyzeted meg nem is érdekli őt. Ha az élettársam azt vágta volna hozzám amit te megkaptál, hát azonnal magára hagytam volna, de úgy hogy még az utcán sem köszöntem volna neki. Sőt azt is letagadtam volna hogy valaha ismertem!
2011. dec. 19. 16:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!