Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Nem lehet...

Férfitársaim! Nem lehet gyermekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy "miattam" nem eshet teherbe a feleségem. Ő mindenképp saját gyermeket akar. Szeretem őt, de félek, hogy ez végérvényesen közénk áll.

2011. dec. 19. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
93%
Mesterségesen, valami rokon, vagy spermabank.
2011. dec. 19. 16:14
 2/62 anonim ***** válasza:
95%

Egyetlen élő spermiumod sincs?

Vagy csak alacsony a spermaszám?

2011. dec. 19. 16:14
 3/62 anonim ***** válasza:
93%

:( Mesterségesen sem eshet teherbe?

Nézzetek szét a lehetőségek között...

Azt gondolom, ez nagyon nehéz döntés, mindkettőtök részéről. De bízzatok abban, hogy a szeretet ereje nagyobb köztetek mint a hiány...

Legyetek nagyon erősek.

2011. dec. 19. 16:16
 4/62 A kérdező kommentje:
Steril vagyok. Nem tudtam. Mindig védekeztünk eddig tehát ki sem derülhetett.
2011. dec. 19. 16:18
 5/62 anonim ***** válasza:
95%

De mi van a papírodon?

Mert ha akár egyetlen élő spermiumod is van, akkor már lombikkal lehet gyereketek.

Unokatesóméknak is így lett.

2011. dec. 19. 16:19
 6/62 anonim ***** válasza:
93%
még lehet közös gyereketek, attól függően hogy konkrétan mi a bajod. ha van életképes spermium, csak nem elég mondjuk, akkor még mestesgéges megt. lehet. vagy donor sperma. azt el tudnád fogadni? ez mindkettőtöknek megrázó, adjatok időt egymásnak hogy végiggondoljátok- és beszéljétek a lehetőségeket!
2011. dec. 19. 16:20
 7/62 A kérdező kommentje:

A feleségemnél vannak a papírok, megnézem feltétlen.

Nagyon késtségbe estem a steril szó hallatára, de talán igazad van és akad némi életképes...

Köszönöm. Csak nem tudtam reálisan gondolkodni.

2011. dec. 19. 16:23
 8/62 anonim ***** válasza:
63%
30 éves nő vagyok, és nekem sem lehet gyerekem. Ennek ellenére 10 éve van élettársam. Azt mondta ő nem azért szeret engem hogy lehet-e gyerekem, vagy sem! Tehát ha valakit csak azért szeretnek mert tud gyereket nemzeni, vagy szülni, az a másikat valójában egyáltalán nem szereti. Pedig én nő vagyok, sosem szégyenkeztem az állapotom miatt, nem is titkoltam, felvállaltam azt. A társam pedig úgy szeret ahogy vagyok.
2011. dec. 19. 16:25
 9/62 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk is ez volt a helyzet.A párom olyan szőrős lett a sok hormonkezeléstől mint egy medve, de semmi. Aztán örökbefogadtunk. Életünk legjobb döntése volt!
2011. dec. 19. 16:26
 10/62 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg :)

Ha pedig ne adj isten tényleg nem lehet gyereked, akkor is lehet gyereketek, akár donorspermával.Nem kell feltétlenül örökbefogadni.

Mondom unokatesóméknál 1 hete született a lombik baba :)

2011. dec. 19. 16:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!