Anyósomnak nem merem odaadni a 14 hónapos gyermekem, mert egyszerűen még magára sem tud vigyázni! Néha úgy kemény vagyok vele, de ha engednék neki, lehet, hogy baja esne a gyereknek, és akkor kié a felelősség?
Van itt annyiféle "firkász",ne törődj azzal aki ellened van!
Az életbe is így van,vagy valakinek szimpatikus vagy,vagy nem.
Olyant akarsz az anyósodtól elvárni amiről Te is tudod,hogy meddő az egész!Ha már nem változott a helyzet nem is fog.Élj a családodért a szüleidért,a férjedért.Anyóst meg hagy ott ahol van az Ő szintjén.
Az én anyósom egy Őnzö fenne vad!Meg sem kérdi mi van a fiammal hetekig,és utána jön vigye el a férjem a babát hozzá.Még 1x sem kérdezte kell-e neki pelus,vagy szüksége van-e valamire a babának?Semmi!De a jogait azt f@száultudja.Én nem, sülyedek az Ő szintjére,és nem akarok sosem egy társaságba lenni sem!!
Ne akarj olyant elvárni egy embertől ami lehetetlen,és az Ő eszéhez kell mérni mindent!Üdv:Zsófi
Ezzel szerintetek nem süllyedtek le az anyós szintjére, h ilyeneket írtok róla, kibeszélitek???
Én akkor mindegyikőtöknek azt kívánom, hogy csak annyi szerete kapjon az életbe, mint amennyit ő tud adni a másik ember felé!
A gyerekeiteket pedig nem magatoknak szültétek, nem lehet egyszerűen kisajátítani.
Nemhogy örülnétek, hogy egyáltalán lehet gyereketek.Nekem pl nem valószínű...
De támadjatok, stb..
Én még mindig azt tartom, hogy igenis, ellehet mondani az anyósnak, hogy mi a fene baj van, és nem pukkadózni, meg sértődősdit játszani.
Ő is ember.
Ha meg nem ért belőle, akkor igen, lehetsz rá mérges, mert te mindent megpróbáltál.Te beszéltél vele, stb, a többi nem rajtad múlt.
De addig, fölösleges pukkadozni, ,mert a helyzet nem fog változni.
A férjed hogy viszonyul ehhez az egészhez?
Szia!
Az ilyen ember mind a Te anyósod egy szánalmas színésznő!Aki imád szerepelni,központba lenni,de mikor Őt bántják,vagy épp megmondják neki a magukét az mer nem jó.És akkor jön a kavarás keverés stb.
Egy megoldás van nem kell a társaságát keresni,és nem kell vele semmi féle kapcsolatot létesíteni.
Nálunk ez bevált,eddig fenyegetet stb,meg megalázott.Azt 4 év nekem sok,se idegrendszerem,se időm egy idióta emberrel harcba szállni.Így meghúztam vonalat,nem állok vele szóba,és kerülöm a társaságát is!Így tök nyugodt lettem,és nem törődök,hogy mit akar,mi van vele.Vagy is kiradíroztam az életemből.Férjem akkor megy hozzájuk mikor akar,bár soha sem akar:)a 6 hós fiam akkor megy mikor én akarom 2 hétbe 1x,de már szinte akkor sem:)Szóval lapátra kell tenni drága anyóst!Egy ilyen egoista önző lélek nem egy nagy veszteség az éltben,és nem fog hiányozni!Üdv:Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!