Anyósomnak nem merem odaadni a 14 hónapos gyermekem, mert egyszerűen még magára sem tud vigyázni! Néha úgy kemény vagyok vele, de ha engednék neki, lehet, hogy baja esne a gyereknek, és akkor kié a felelősség?
Szia!Én megértelek!Ne törődj a rosszindulatú,unatkozó,majd én meg író emberekkel!
Van ennél rosszabb is!Tőlem soha nem kérdezte meg anyósom,hogy:hogy vagy?Még szülés után sem,de tőlem elvárta ha baja van sajnáljam őt,és fussak a kórházba.De mikor én voltam kórházba sz@rt rám.Nálunk nagy a harc,már gyámhatóságal jön,én vissza kontráztam családvédelmisel,és kijelentette a gyerekemet akarja.Nem számít neki,hogy férjem mit érez..Eddig a férjem kellett neki,most a fiam.Nagyon elegem van a keverős fajtájából.Szóval nem törődj anyóssal,én sem teszem számomra Ő senki,de Ő ezt előbb mondta rám mind én. őrá!Csak nem gondolta,hogy vissza is kapja!
Egyszerűen GUSZTUSTALAN amit csinálsz!Az anyósod olyan, amilyen.Neked nem kell szeretned, ha nem akarod!!!A férjedet szereted igaz?Vagy azt se?Őt az az elviselhetetlen anyósod szülte, és nevelte fel, és látod egy remek ember lett belőle!
Azt hogy képzeled, hogy itt ország világank lehordod, meg kibeszéled az anyósodat?Hol a tisztelet?Már mondtam, olyan amilyen.
Te foglalkozz a gyerekeddel, és az, h az anyós milyen volt fiatal korában, vagy hogy nem ismeri a mosógépet, ahhoz neked semmi közöd!
A férjedet is felnevelték valahogy.
Minden hozzászólásodból dől a gyűlölet.
Az még eszedbe sem jutott, hogy leülj vele megbeszélni a dolgokat, hogy kinek mi esik rosszul, stb.
És ha majd még idősebb lesz, és beteg lesz, és a fiára, meg rátok szorul majd?Mi lesz?Eldobod, mondván, hogy fiatal korában milyen volt, meg nem ismeri a mosógépet?azért írtam ilyen példát, mert ezt te írtad!
A kérdésednek,hogy a gyereket nem mered oda adni neki, hogy jön az oda, hogy milyen volt fiatal korába, meg nem ismeri a mosógépet?
És ha majd te is öreg leszel, és majd te sem ismered az új dolgokat, akkor majd a menyed/vejed írjon ki mindent/ meg hordjon le idegenek előőt, csak mert te olyan vagy?
Nem megbántani akarlak, csak ne legyél igazságtalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!