Anyósomnak nem merem odaadni a 14 hónapos gyermekem, mert egyszerűen még magára sem tud vigyázni! Néha úgy kemény vagyok vele, de ha engednék neki, lehet, hogy baja esne a gyereknek, és akkor kié a felelősség?
te beteg vagy!nem ismeri a mosógépet?és akkor mi van?és igen, nem minden 28 éves nő tud mosni, se főzni, se takaritani.benned van a rosszindulat.
tudod az elhízás kétoldalú, ha mozog a gyerek nincs gond a kajával.2000 éve zsírosan esznek az emberek, nem is értem hogy éltek 90 évig emberek!
szerintem igazad van,én sem adnám oda,hát szétbaszna az ideg mig vigyáz rá.sajnos nekm is hasonlo anyosom van.annyi különbséggel,hogy ö higiénikus,csak ö meg bolond,nem visel el,nemtudja megmondani miért de nm. na ezek után én sem adom oda nekia gyereket ha lesz,meg is mondtam a páromnak,aki igazat adott,akkor képzeld el milyen lehet.....
én azt mondom továbbra sem add oda,mert ha vakéami baj éri akicsit soha nem bocsátod meg magadnak.sok örült autos van,anyosod meg rohangál a piroson át....á durva.
azért fela fejjel,vigyázza kicsire ugy mint eddig,ha veeld van kissebb a z esély rá hogy baj éri.(mert sajnos az ördög soha nem alszik,csak bóbiskol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!