Anyósomnak nem merem odaadni a 14 hónapos gyermekem, mert egyszerűen még magára sem tud vigyázni! Néha úgy kemény vagyok vele, de ha engednék neki, lehet, hogy baja esne a gyereknek, és akkor kié a felelősség?
Szia!Ne törődj vele!A te kisbabád,és kész!Elsősorban Te vagy a felelős érte,és Te tudod mi a jó neki!!!
Ha meg sértödik Ő baj,mit érdekel téged.Te csak foglakoz a kisbabádal,és kész!Te vagy az édesanyja úgy neveled,és úgy tologatod ahogy neked,és babának tetszik.Ha nagyobb lesz a picurod majd Ő eldönti,hogy kér-e a nagyiból vagy sem.
Nekem még rosszabb anyósom van,Ő végsőkig elmegy,hogy az legyen amit akar.Így nem érdekel sem Ő sem a familije!Én be vontam családvédelmist,és addig lesz mellettem ameddig akarom:)Így jó+biztonság!Üdv:Zsuzsa
Szia!
Teljesen igazad van!
Az én anyóson is hasonló....pontosabban most megy keresztül egy csúnya váláson, és bosszúból az apósommal olyan dolgokat csinál, hogy el sem hinnéd...Ezekből, és a labilis idegállapota miatt én sem bízom rá, persze a férjem meg van sértődve.....
Tényleg nem szabad burokban nevelnia gyereket. Tedd félre a sérelmedet, és hallgasd meg friss füllel, előítélet nélkül, amit mondanak! Ne a saját értékeid alapján, próbáld úgy hallgatni, mintha új lennél ittt ezen a földön! Lehet, hogy van, amit megszívlelhetnél. Hiszen ők is a legjobbat akarják! Próbálj tanulni tőlük.
Minden szülő ott rontja el, hogy túlzásba viszi, amiben ő jó. Hallgasd meg őket, valószínű egyszer neked- egyszer nekik van igazuk.
Ha sír a gyerek, a nagyszülők majd megnyugtatják.
Nem kell magadracellukszozni azért. Ne haragudj, gondolkodj el ezen!
Valaki azt írta, hogy mindenki magának szülte a gyerekét. HÁT NEM!
Senki nem magának szülte, hanem a világnak.
A gyerek csak ideérkezett, ebbe a családba, rokonságba. Az anyjának öröm, hogy nevelheti néhány évig, de nem magának szülte egyáltalán. Legfeljebb részesül abban a megtiszteltetésben(jó esetben) hogy anyja lehet egy új embernek. De nem azért, hogy majomketrecbe zárja.
Mondjuk mert az egész törlőkendőt kihúzgálta, ez kissé pazarlás szerintem, kettő, hogy teli van adalékanyagokkal meg tudom is én mivel, három, meg is fulladhatott volna tőle,ha betömi, négy te télleg ennyire nem gondolád a dolgokat?A gyerekem köhögött tőle, ekkor elvettem tőle és megkóstoltam tehát a számba vettem egy kendőt, hogy milyen íze van, kóstolj meg te is egy törlőkendőt, és akkor megtudod miért baj! Popsitörlésre találták ki!Egyébként a múltkor mikor a férjem hazajött ő volt agyerekkel, akkor meg a könyvéből rágott ki egy jó nagy darabot, jövök be a vacsorával a gyereknek, erre nyammog a könyvön a férjem meg mellette egy méterrel ül és észre sem vette, hogy megette a könyv egy jó nagy darabját!Hát nem kaptam idegbajt.:( Egy egyéves gyerekkel nem kellene mindent megetetni, én odafigyelek rá.Anyós például leveszi neki agyűrűjét mikor itt van és odadja neki, aztán meg csodálkozik ha nem hagyom vele egyedül.És ha egy óvatlan pillanatban lenyeli a gyűrűjét és meg fullad a gyerek, akkor ki lenne a felelős!!! Gondolkaozzatok már el, akik ti engem cseszegettek, mikor a drágalátos felelőtlen anyósomat véditek!!! Egyáltalán nem sajátítom ki a gyereket, bárkivel elvan akit ismer, csak az felelőségteljes személy legyen az a lényeg nekem, meg hogy szeresse a babám, mert a gyerek érdekes módon menekül az anyós elől, nem akarja, hogy erőszakkal felvegye.Vagy talán én beszélem a fejébe, hogy kicsim menekülj az anyós elől?:D
a gyerek megérzi, hogy ki a jó ember! Amúgy anyós erkölcsileg is meg bukott előttem.Pár éve hallottam róla dolgokat, hogy nem igazán volt hűséges fiatalabb korában a férjéhez, meg a férjem is mondja, hogy nem sokat látta az anyját, szinte csak este.Egész nyáron az anyja nővérénél lakott, szinte ő nevelte!Na meg a nagymamama, mert velük lakott a haláláig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!