A párom miért vezet nyilvántartást fejben arról, hogy mikor mennyi pénzzel segített nekem/rajtam?
én már pl el is felejtettem, hogy pár hete adott egy ötezrest, hó végén egy tizest, erre ő emlékeztetett rá, hogy már 15-öt adott!
nos a párom jól keres én csóroskodom, soha nem az ő pénzére számítok, nem vagyok pénzhajhász.
szóval csak azt nem értem, ha egyik fél ad valamennyit a másiknak, azt miért kell az adó félnek észben tartania, vagy felhoznia, arra a másikat emlékeztetnie?
a páromat megkérdeztem már erről.
egyszerűen letagadja, hogy ő nem vezet a fejében nyilvántartást és pont.
de amúgy vezet.
más hogy látja?
vagy érti ezt?
hát nekem a barátom egyszer adott 4 ezret, hogy befizessem az apeh számlámat. na most, egy hét múlva visszaadtam neki, pedig el sem akarta fogadni
én rosszul érzem magam ha pénzt ad... azért ő dolgozott meg, még akkor is ha 10szer olyan jól keres mint én kb, mert én csak alkalmi munkás vagyok, az is nagy nulla..
iogen elfelejtettem, tekintve, hogy én azt sem tudom mikor mennyit költöttem őrá
eszembe nem jutott volna számolgatni
de ő nekem nem egy jött-ment barátom!
és arról, hogy csóró vagyok nem én tehetek
tekintve, hogy örül az ember manapság, hogy van munkája.
hát igen
ilyenek az emberek
azt veszik csak észre amit ők tesznek, amit ők adnak, dehogy a másikat észrevennék, az nem megy.
nem várom el. semmi ilyen nincs. inkább megalázónak tartom, hogy egyáltalán szánalomból pénzt ad, mert nem kedvességből adja.
nekem volt, hogy nem ettem egy hétig, csak üres kiflit, hogy felköszöntsem szülinapján.
nem is tud róla.
erre ő meg jön a 15 ezerrel.
Ha kölcsön kérted, akkor azt meg kell adni. Ha nem kérted, akkor felejtse el.
Bármit is terveztek, hidd el, nem ő a te párod.
nos eddigi kapcsolataimban akármit kaptam, nem számoltattak el vele, és még együtt sem éltünk
a párommal írtam félig-meddig együtt élünk
(kint dolgozik - ritkán van itthon - de együtt élünk így ahogy)
nem kölcsönkérés volt.
sőt nem is kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!