Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom miért vezet nyilvántar...

A párom miért vezet nyilvántartást fejben arról, hogy mikor mennyi pénzzel segített nekem/rajtam?

Figyelt kérdés

én már pl el is felejtettem, hogy pár hete adott egy ötezrest, hó végén egy tizest, erre ő emlékeztetett rá, hogy már 15-öt adott!

nos a párom jól keres én csóroskodom, soha nem az ő pénzére számítok, nem vagyok pénzhajhász.

szóval csak azt nem értem, ha egyik fél ad valamennyit a másiknak, azt miért kell az adó félnek észben tartania, vagy felhoznia, arra a másikat emlékeztetnie?

a páromat megkérdeztem már erről.

egyszerűen letagadja, hogy ő nem vezet a fejében nyilvántartást és pont.

de amúgy vezet.

más hogy látja?

vagy érti ezt?

2011. dec. 1. 20:40
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
43%
Csak nem akarja, hogy élősködj rajta... nagyon helyesen.
2011. dec. 1. 20:42
 2/35 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem csak azt akarja, hogy hálás legyél.

Pénzt adni utálatos dolog, mert ha nem szívesen adod, minek adod? Ilyenkor viszont illik elfelejteni, hogy adtál, és nem várni érte a nagy hálálkodást. Másrészről igenis legyen hálás, aki kapta, elvégre lemondtál arról hogy "hülyeségre" elszórhasd. Nehéz ügy...

2011. dec. 1. 20:45
 3/35 anonim ***** válasza:
26%
üdvözli a skót-férjek klubja
2011. dec. 1. 20:45
 4/35 Problem? ***** válasza:
77%
Általában az él jól aki minden forintot fejben tart.Nem pedig aki elherdálja
2011. dec. 1. 20:51
 5/35 anonim ***** válasza:
71%
zutty lepontoz skót-férjklub-legalább ennyi öröm van. muhahahahaa
2011. dec. 1. 20:52
 6/35 A kérdező kommentje:

"lemondtál arról hogy "hülyeségre" elszórhasd"

tényleg ezt is észrevettem, hogy ha ad pénzt szabályosan beleszól, hogy mit vehetek mit nem, más esetben pedig szabályosan elszámoltat.

azt meg én sem értem ha nem szívesen adná, akkor minek adja???

2011. dec. 1. 21:10
 7/35 anonim ***** válasza:
együtt éltek?
2011. dec. 1. 21:19
 8/35 anonim ***** válasza:
85%

Először is nem a férje, hanem csak a barátja, pénzügyi szempontból szerintem nem mindegy.

Másodszor pedig, szerintem gáz ha kapsz 15ezer forintot, és "el is felejted". Nem az apád, hogy eltartson. Ha ő jól keres azt magának köszönheti, ha csóró vagy, azt meg te magadnak. Miért veszed természetesnek hogy lóvéval pumpol?

2011. dec. 1. 21:21
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez a rész nekem se szimpatikus: "én már pl el is felejtettem, hogy pár hete adott egy ötezrest, hó végén egy tizest"
2011. dec. 1. 21:31
 10/35 A kérdező kommentje:

a vőlegényem

félig-meddig együtt élünk

jelenleg esküvőt, babát tervezünk.

ő sokkal jobban keres, mint én.

azt nem értem, hogy eddigi kapcsolataimban én az utolsókat is odaadtam, és az eddigi párjaim is.

az aktuális nagy ő pedig itt nyilvántart, meg hasonlók.

kicsit sérelmezem, kicsit rosszul esik, nem is értem, nem tudom hova tenni.

2011. dec. 1. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!