Mi segített feldolgozni?
Nemrég meghalt a nagypapám.
Nagyon nagyon szoros kapcsolat volt közöttünk. Ő mindenben megértett... előtte nem kellett szégyellnem semmit.
Minden dolgot elmondhattam neki, ami bántott, vagy nem tudtam mit kezdeni vele.
És egyszerűen nem tudom felfogni, hogy belépek újra a házba, amiben ő lakott... és nincs ott. Nagyon sokat jelent nekem az a környék és egyszerűen nem tudok elszakadni tőle. Próbáltam kicsit netezni, lenyugtatni magam, de még mindig nem segít. Nagyon hiányzik és nem tudom feldolgozni.
Kérlek segítsetek...
17/L
szia kedves..
előszőr is őszinte részvétem a nagypapád miatt. Én is nemrég veszítettem el egy nagyon kedves rokonomat..
nekem segített az,hogy beszéltem róla nagyon sokat..
próbáld meg..beszélgess róla a szüleiddel.. de ne roskadj magadba.. sajnos ennek igy kell lennie..fájnia kell,hogy utánna job lehessen.. az idő nem fogja begyógyitani a sebet..ez hazugság.. de idővel könnyebb lesz.. ha gondolod irhatsz nekem is.. ha csak beszélgetni szeretnél valakivel.. és mégegyszer fogadd őszinte részvétem..kitartás..
Talán az idő.
Nekem közeleg az első évfordulója, h meghalt anyukám, nem vagyok sokkal jobban, de talán valamit alakult.
Gyújts gyertyát, beszélgess vele.
Én nagyon sokáig azt csináltam, h fel akartam hívni, de mindig arra gondoltam, h majd később, majd holnap, és pár hónap után enyhült a kínzó érzés, h beszélnem kell vele.
Nagyon sok könyvet olvastam a halálról, Dr. Moody könyvét például.
Elmúlni nem fog, valamennyit halványul.
Részvétem!
Ez az én kérdésem volt régebben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__5..
Olvasd el, hátha segít!
Köszönöm szépen mindenkinek, és nekem is részvétem.
Úgy látom, azok értenek meg igazán, akik átéltek már ilyet.
17:39... szeretnék veled beszélgetni, ha gondolod.
Gyuszi, kívánom neked, hogy mielőbb találj rá önmagadra.
Köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!