Jelentkezzenek azok akiknek a fizetésük nem éri el a 100. 000 forintot! Hogy osztjátok be?
09:52 én "sima" banki ügyintézőként kerestem nettó 200 ezret egy nagy bank fiókjában nulla banki tapasztalattal (most gyeden vagyok).
Viszont főiskolai diplomám van és nálunk nem is vettek fel a bankhoz senkit érettségivel és okj tanfolyammal, maximum a call centerbe.
Visszatérve az alapkérdésre! :-)
Én szakmámba dolgozok, így a magasabb minimálbért kapom, 70 ezer Ft-ot nettó, cafetéria 5000. Párom munkanélküli, 28.500 Ft.
Albérletben lakunk 2 éve (25.000Ft + közösköltség 3.500FT, rezsin spórolunk ahogy tudunk kb. 20.000Ft). Házasság, gyerek nincs,
lakás, kocsi nincs. Félretett, spórolt pénz egy kanyi se.
12 évesen szexeltél már? Jézus, én azt se tudtam, akkor mi a szex:S 3 abortusz? Basszus?:S:S 3 ember lelke szárad a lelkeden, és ilyen hangon beszélsz az emberekkel?
Banki szakügyintéző szakon vagyon, és a kezdő kereset 120 körül van. Sajnos diploma kell majd, ha több fizut szeretnék. A válaszaidból látszik mennyire gyerek vagy még:S Reálisabban is gondolkozhatnál:S Igen, ebben az országban az a helyzet, hogy iszonyú nagy a munkanélküliség, protekció nélkül nagyon találni jó állást.
OTP keres banki ügyintézőt (liftreklámon láttam) bruttó 120.000 Ft.
ettől többre ne számíts egyelőre szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!