Jelentkezzenek azok akiknek a fizetésük nem éri el a 100.
000 forintot! Hogy osztjátok be?
nem forgattam ki a szavaidat, egyszerűen csak érzékelem azt, hogy 18 éves vagy, te magad írtad le, érzékelem azt, hogy érettségid meglesz hamarosan, te magad írtad le, és úgy látom, hogy egy kicsit elvakított a pénzügyi szektor!! ezért kéreztem, hogy utánajártál már? nézegettél már pénzügyi állásokat? és valóban ennyit ajánlanak fel ott?
2011. nov. 23. 13:39
12/47 A kérdező kommentje:
Nem jártam utána,elég sok ismerősöm dolgozik ebben a szakmában,és van olyan aki most kezdett és kapásból keres havi 200-250 ezer forintot,mindenkinek az a célja,hogy többet keressen és jobban boldoguljon az életben.
Én egyedül élek, nettő 77 ezer a fizum, köztisztviselő vagyok 11 éves munkaviszonnyal. Ebből a fele elmegy hitelre, a másik fele meg a rezsimre, és kb. 9 ezer nettóm marad, ha marad.
Ja és voltam BANKI ÜGYINTÉZŐ is, igaz 8 évvel ezelőtt. És mennyit kerestem? NETTÓ 45 EZER FORINTOT!!! Ott sem keresnék most többet, egyébkén takarékszövetkezet volt. Na ennyit a "gazgag" banki ügyintézőkről!
2011. nov. 23. 13:42
kedves kérdező. kézhez kapnak ennyit az ismerőseid? friss álláskeresőként és 20 évesen első hónap után kaptak ennyit? bejelentve kaptak ennyit? megemelem a kalapom, és lehet munkát váltok magam is ha mind ez igaz. tehát érettségivel rendelkező, friss 20 éves munkavállaló, vélhetően első álláskeresőként, bejelentve tisztán kap 200-250ezret? hát vannak akkor még rendes munkahelyek...nézd tényleg kívánom neked a legjobbakat, látszik, hogy most tervezitek még csak a közös kis életeteket, szép dolog is ez, de kérlek légy egy kicsit reálisabb...csak azért, hogy aztán ne csalódj akkorát...
2011. nov. 23. 13:52
15/47 A kérdező kommentje:
Nem minden helyen egyforma a fizu szerintem.
kedves kérdező ez igy van, nem minden helyen egyforma, pl. vidék, nagyváros között sem. De! kivan zárva hogy ekkora szórás legyen egy banki ügyintéző között hogy az egyik keres 80.ezret a másik 200-250 et. Természetesen azonos feltételek mellet. kivan zárva hogy ekkora szórás legye... melyik városban szeretnél elhelyezkedni?
2011. nov. 23. 13:55
Az unokatestvérem nemrég helyezkedett el banki ügyintézőként 85 ezer nettó fizetésért.Nem hallottam tőle még azt,hogy nincsenek anyagi gondjai.
2011. nov. 23. 13:58
Kicsit off: de egy nagyobb bankban igenis elég jók a fizetések. Sógorom az egyikben dolgozik, oké, neki főiskola végzettsége van, ügyintéző, 160.000-t kap, egy ismerős meg mesélte, hogy egy biztosítónál ügyintéző, kb ő is ennyit keres.
Én nem tudom, hogy lehet kijönni 80.000-100.000 ft-ból havonta 2 főnek, és ne haragudjatok meg, nem avgyok nagyképű, de az én fizum 160-170.000 Ft körül van, a férjemé több, de sakkoznom kell, hogy kijöjjön minden. Pedig nem szórom, nem élünk nagylábon, és mégis. Minden tiszteletem azoké, akik azt a keveset is beosztják.
2011. nov. 23. 13:58
Ja, és hitelünk sincs. Mindig bosszankodom, hogy akig veszek valamit a boltban, és 2000 Ft-ot otthagyok. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez van.
2011. nov. 23. 13:59
látod kedves kérdező, egyik válasz: ...főiskola végzettsége van, ügyintéző, 160.000-t kap, egy ismerős meg mesélte, hogy egy biztosítónál ügyintéző, kb ő is ennyit keres. " tehát fősikolai végzettség mellet sem éri el a 200.ezret...
2011. nov. 23. 14:04
Kapcsolódó kérdések: