Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelentkezzenek azok akiknek a...

Jelentkezzenek azok akiknek a fizetésük nem éri el a 100. 000 forintot! Hogy osztjátok be?

Figyelt kérdés
Volt előző kérdés,és az egyik hozzá szóló felvetett hogy ha megkérdezi valaki,itt is lesz jó pár válaszadó.Nos én megtettem:)
2011. nov. 23. 13:12
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
84%
nem forgattam ki a szavaidat, egyszerűen csak érzékelem azt, hogy 18 éves vagy, te magad írtad le, érzékelem azt, hogy érettségid meglesz hamarosan, te magad írtad le, és úgy látom, hogy egy kicsit elvakított a pénzügyi szektor!! ezért kéreztem, hogy utánajártál már? nézegettél már pénzügyi állásokat? és valóban ennyit ajánlanak fel ott?
2011. nov. 23. 13:39
 12/47 A kérdező kommentje:
Nem jártam utána,elég sok ismerősöm dolgozik ebben a szakmában,és van olyan aki most kezdett és kapásból keres havi 200-250 ezer forintot,mindenkinek az a célja,hogy többet keressen és jobban boldoguljon az életben.
2011. nov. 23. 13:41
 13/47 anonim ***** válasza:
87%

Én egyedül élek, nettő 77 ezer a fizum, köztisztviselő vagyok 11 éves munkaviszonnyal. Ebből a fele elmegy hitelre, a másik fele meg a rezsimre, és kb. 9 ezer nettóm marad, ha marad.

Ja és voltam BANKI ÜGYINTÉZŐ is, igaz 8 évvel ezelőtt. És mennyit kerestem? NETTÓ 45 EZER FORINTOT!!! Ott sem keresnék most többet, egyébkén takarékszövetkezet volt. Na ennyit a "gazgag" banki ügyintézőkről!

2011. nov. 23. 13:42
 14/47 anonim ***** válasza:
84%
kedves kérdező. kézhez kapnak ennyit az ismerőseid? friss álláskeresőként és 20 évesen első hónap után kaptak ennyit? bejelentve kaptak ennyit? megemelem a kalapom, és lehet munkát váltok magam is ha mind ez igaz. tehát érettségivel rendelkező, friss 20 éves munkavállaló, vélhetően első álláskeresőként, bejelentve tisztán kap 200-250ezret? hát vannak akkor még rendes munkahelyek...nézd tényleg kívánom neked a legjobbakat, látszik, hogy most tervezitek még csak a közös kis életeteket, szép dolog is ez, de kérlek légy egy kicsit reálisabb...csak azért, hogy aztán ne csalódj akkorát...
2011. nov. 23. 13:52
 15/47 A kérdező kommentje:
Nem minden helyen egyforma a fizu szerintem.
2011. nov. 23. 13:52
 16/47 anonim ***** válasza:
88%
kedves kérdező ez igy van, nem minden helyen egyforma, pl. vidék, nagyváros között sem. De! kivan zárva hogy ekkora szórás legyen egy banki ügyintéző között hogy az egyik keres 80.ezret a másik 200-250 et. Természetesen azonos feltételek mellet. kivan zárva hogy ekkora szórás legye... melyik városban szeretnél elhelyezkedni?
2011. nov. 23. 13:55
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatestvérem nemrég helyezkedett el banki ügyintézőként 85 ezer nettó fizetésért.Nem hallottam tőle még azt,hogy nincsenek anyagi gondjai.
2011. nov. 23. 13:58
 18/47 anonim ***** válasza:
58%

Kicsit off: de egy nagyobb bankban igenis elég jók a fizetések. Sógorom az egyikben dolgozik, oké, neki főiskola végzettsége van, ügyintéző, 160.000-t kap, egy ismerős meg mesélte, hogy egy biztosítónál ügyintéző, kb ő is ennyit keres.

Én nem tudom, hogy lehet kijönni 80.000-100.000 ft-ból havonta 2 főnek, és ne haragudjatok meg, nem avgyok nagyképű, de az én fizum 160-170.000 Ft körül van, a férjemé több, de sakkoznom kell, hogy kijöjjön minden. Pedig nem szórom, nem élünk nagylábon, és mégis. Minden tiszteletem azoké, akik azt a keveset is beosztják.

2011. nov. 23. 13:58
 19/47 anonim ***** válasza:
37%
Ja, és hitelünk sincs. Mindig bosszankodom, hogy akig veszek valamit a boltban, és 2000 Ft-ot otthagyok. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez van.
2011. nov. 23. 13:59
 20/47 anonim ***** válasza:
87%
látod kedves kérdező, egyik válasz: ...főiskola végzettsége van, ügyintéző, 160.000-t kap, egy ismerős meg mesélte, hogy egy biztosítónál ügyintéző, kb ő is ennyit keres. " tehát fősikolai végzettség mellet sem éri el a 200.ezret...
2011. nov. 23. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!