Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelentkezzenek azok akiknek a...

Jelentkezzenek azok akiknek a fizetésük nem éri el a 100. 000 forintot! Hogy osztjátok be?

Figyelt kérdés
Volt előző kérdés,és az egyik hozzá szóló felvetett hogy ha megkérdezi valaki,itt is lesz jó pár válaszadó.Nos én megtettem:)
2011. nov. 23. 13:12
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
fizetés?! sajnos már 4hónapja munka nélkül vagyok, és így kapok 28500ft-ot. van egy lakásom aminek a hitele eddig 52ezer volt, de jövő hónaptól 58ezer lesz. Szerencsére eddig a barátommal éltem aki állta a rezsit, és a bevásárlásokat, (enni az anyukák adnak), de sajnos a múlt héten szakítottunk (csaknem 6év után). Tehát most éppen összekaparjuk a végtörlesztéshez szükséges pénzt (az ezüstöt is eladjuk), és kifizetjük a lakást, aztán albérlőket kell keresnek, hogy kifizethessem a kölcsönkért összeget (talán nem lesz olyan sok), és akkor még állás is kell. Azon kívül, hogy sajnálom a kapcsolatomat, most reménykedve várom, hogy végre letudjuk ezt a mizériát, aztán legyen egy állásom. és eddig a félretett pénzemből gazdálkodtam, amit most beadunk a lakásba, és kb. már lassan két éve nem nyúltam a kártyámhoz, amire a fizuk jöttek. Magam sem tudom, hogy csinálom:-)
2011. nov. 23. 19:23
 32/47 A kérdező kommentje:
Nem lesz meg a pasim??Ezen csak nevetni tudok,szánalmasak és irigyek vagytok,ha a másik embernek nagyobb és jobb tervei vannak mint nektek.Ez a Magyar nép,gratula hozzá és igazság szerint ezért van már ember undorom.Mikor megyek az utcán rá nézek egy foghagyma szagú igénytelen nőre eszembe jut,talán egy ilyen oltogat pont engem????Nevetséges na mindegy is.Kérdés törölve.
2011. nov. 24. 08:10
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, először is kérdést nem tudsz törölni. azt szokták mondani, hogy amikor több ember mondja ugyanazt, akkor azért azon el kell gondolodni, azért abban van némi igazság. És szokták még azt is mondani, hogy fáj az igazság. Nézd mi nem azt mondjuk, hogy 100%, hogy szakítasz a barátoddal, de! 18 éves vagy, az élet rendje, hogy kikell próbálni más férfiakat is, ma már nagyon rikta az, hogy valaki kb az első komoly kapcsolata mellett megmarad hosszútávon(házasság, gyerek) Vagy ha mégis, akkor ne haragudj, de borítékolom, hogy majd 35 évesen pl.2 gyerekkel a karodon fogo azt érezni, hogy huha még nem is éltem...Na és ilyenkor vagy jön a válás, vagy jön a félrelépés. Persze tisztelet a kivételnek, de az a nagyon ritka eset...Én imádtam a legelső barátomat 3 évet voltunk együtt, de mélyen legbelül tudtam, hogy nem ő lesz a gyermekeim apja, férjem! És nem is lett így. Békében szakítottunk. Azóta jöttek mentek a fiúk, hol én szakítottam, hol engem dobtak ki, de most lassan 3 éve metaláltam páromat, és azt érzem vele eltudom képzelni a fent említett dolgokat, úgy fogalmazok, hogy kiéltem magam, megkaptam mindent amire kiváncsi voltam, és most már jöhet a család!! :) Mi csak azt próbáljuk mondani neked, hogy nem szabad alapnak venni a párod keresetét...sajnos a mai világban gondolni kell a legrosszabbra is...
2011. nov. 24. 08:40
 34/47 anonim ***** válasza:
14:41-es vagyok. Jól lepontoztatok. Csak leírtam, amit tudok. Szerintem azért különbséget kellene tenni a sima banki ügyintéző és aközött, aki mondjuk az OTP központjában dolgozik, mint az én barátnőm. Eurós milliárdokat utal, ezért szerintem is jár a 180.000 Ft. De mint említettem, óriási a felelőssége, de úgy látszik, ezt más jobban tudja. De ahogy látom, aki azt írta, hogy lehet vele keresni, csak jó pozícióba kell kerülni, mind lepontoztátok. Gratulálok!
2011. nov. 24. 09:52
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! utolsó vagyok. A másik az, hogy szerintem ne minősíts senkit. Nem jelenti, hogy rosszabb terveink vannak, mint neked, csak lehet, hogy nekünk nem úgy jött be, mint neked. És remélem, hogy neked be fog jönni, de 18 évesen ne így gondolkodj. Jó a pozitív hozzáállás, de: 18 évesen én is így gondoltam, hogy majd 25 éves koromra jó állásom lesz, szép házam, férjem és gyerekem. Erre fel: 24 és fél évesen albérletben lakom, az állás megvan, átlag fizetéssel, ami jövőre kb. 30-al kevesebb lesz, a férj meglesz 25. után pár nappal, gyerek még nem tudom, mikor és a házról ne is beszéljünk. jelenleg albérletben élek. A fokhagyma szagról meg annyit, hogy lehet, hogy az az ember többet elért az életben, mint te valaha is fogsz, csak épp nincs, aki folyton kinyalja a kis seggét, mint neked. Azt hiszem, itt senki sem sértegetett, úgyhogy kicsit visszafoghatnád magad. Ha fáj a véleményünk, akkor ne kérdezd. Ilyen stílussal örülhetsz, ha felvesznek valahova. Sok sikert! A pasid meg nem azt mondom, hogy nem lesz veled, de úgy gondolom, hogy senki nem fogja eltartanai a kis segged.
2011. nov. 24. 10:08
 36/47 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom ezek után lehet tervezni,és ki lehet jelenteni azt ,hogy vele fogok maradni!!!

Vázlatokba leírom mi történt velem nagyjából hogy értsétek.

Lehet nem lesz pontos előre is elnézést kérek érte.

-11 évesen szerelmes lettem egy pasiba aki akkor volt 16,hazudott miatta,szökdösött de ezzel egyetembe a fiú,ivott,drogozott.... 3 öngyilkossági kísérletem volt

- 12 évesen lefeküdtem vele,3 abortuszom volt és a fiú tovább csinálta a dolgait, verte is ráadásul, ittam,gyógyszereztem 2 évig folyamatosan

- 3 év után elhagytam aztán 2 hét múlva találtam egy másik személyt,aki ugyan így vert,láncra kötött nem csinálhattaM semmit és alpárian tudatlan volt

-aztán elment az előbb említett személy ekkor vissza találtam a régihez

-annyi változás történt hogy most a fiú nem verte,nem ivott annyit,de a végére elfajultak a dolgok és 2 év után megint vége lett.

- eközben jött egy másik aki teljesen tönkre tette lelkileg....meggyötörte és a sárga földik taposta a lelki világát....soha nem hitt neki,nem bízott benne és így tovább...

-elment ő jött a mostani aki elvileg szeretné és megbecsülné de a lány vissza él ezzel,nem bízik benne hogy most ő gyötri a fiút.

Ezek közben ugye,keretsz anyukájáék nevelték,a kereszt mama alkoholista,kikészíti idegileg,kizátra a házból,meg akarta verni,össze tette a kereszt papával aki felnevelte....2 éven keresztül minden nap arra jött haza hogy,itthon áll a bál,kereszt mama részeg,a ház a retektől nem látszik, se kint se bent nem volt a helye.Bárhova ment is, mindenhol ittak,brutális módon viselkedtek.2 ember van az életébe akire talán számíthat a kereszt papa és a Nővére aki prostituált 2 gyerek mellett.A lány tanul,elég jó a tanulmányi eredménye de mostanság az sem érdekli pedig tudja hogy ebből az ördögi körből csak így szállhat ki......

Szóval 18 éves koromig ez történt velem,lehet ítélkezni de szerintem természetes,hogy jobb és szebb jövőre vágyom,és egy olyan férfival mint akivel most vagyok.

2011. nov. 24. 10:33
 37/47 A kérdező kommentje:
Ezeket csak azt tudja végig gondolni aki benne volt,és sajnos ezeket és ezt élem át nap mint nap,igaz kicsit jobb a helyzet mert a kereszt anyám nem lakik itt,de elvileg lassan vissza költözik,én nagy erőkkel keresek munkát,diák munkát ahol 8-12 tudok dolgozni de még egyenlőre semmi.Ha találtam fix állást akkor össze költözöm a párommal,addig míg nincs munkát nem fogok mert kapok 28500 forint árvaságit az nem elég semmire,és nem akarom h a párom tartson el.
2011. nov. 24. 10:36
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szebb és jobb jövőre VÁGYIK. Hogy ebből mi jön össze..... Az ember nem alakítja a sorsát, 100 %-osan, hanem abból a helyzetből próbálja kihozni a legtöbbet, amiben van. Hiába határozol el valamit.... Az élet simán keresztülhúzza.
2011. nov. 24. 10:50
 39/47 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem így van.Na mind1 hagyjuk.
2011. nov. 24. 10:51
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azért írod, mert ilyen fiatal vagy. De majd rájössz.... Ha dolgoznál, és nem találsz munkahelyet, vagy egy gyárba tudsz csak elmenni minimálbérért, ha az albérletet kifizeted és nem marad semmi, ha a barátod elhagy, vagy lesz munkahelyed, és létszámleépítés lesz.... Ezeket NEM tudod befolyásolni.
2011. nov. 24. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!