Jelentkezzenek azok akiknek a fizetésük nem éri el a 100. 000 forintot! Hogy osztjátok be?
Én úgy gondolom ezek után lehet tervezni,és ki lehet jelenteni azt ,hogy vele fogok maradni!!!
Vázlatokba leírom mi történt velem nagyjából hogy értsétek.
Lehet nem lesz pontos előre is elnézést kérek érte.
-11 évesen szerelmes lettem egy pasiba aki akkor volt 16,hazudott miatta,szökdösött de ezzel egyetembe a fiú,ivott,drogozott.... 3 öngyilkossági kísérletem volt
- 12 évesen lefeküdtem vele,3 abortuszom volt és a fiú tovább csinálta a dolgait, verte is ráadásul, ittam,gyógyszereztem 2 évig folyamatosan
- 3 év után elhagytam aztán 2 hét múlva találtam egy másik személyt,aki ugyan így vert,láncra kötött nem csinálhattaM semmit és alpárian tudatlan volt
-aztán elment az előbb említett személy ekkor vissza találtam a régihez
-annyi változás történt hogy most a fiú nem verte,nem ivott annyit,de a végére elfajultak a dolgok és 2 év után megint vége lett.
- eközben jött egy másik aki teljesen tönkre tette lelkileg....meggyötörte és a sárga földik taposta a lelki világát....soha nem hitt neki,nem bízott benne és így tovább...
-elment ő jött a mostani aki elvileg szeretné és megbecsülné de a lány vissza él ezzel,nem bízik benne hogy most ő gyötri a fiút.
Ezek közben ugye,keretsz anyukájáék nevelték,a kereszt mama alkoholista,kikészíti idegileg,kizátra a házból,meg akarta verni,össze tette a kereszt papával aki felnevelte....2 éven keresztül minden nap arra jött haza hogy,itthon áll a bál,kereszt mama részeg,a ház a retektől nem látszik, se kint se bent nem volt a helye.Bárhova ment is, mindenhol ittak,brutális módon viselkedtek.2 ember van az életébe akire talán számíthat a kereszt papa és a Nővére aki prostituált 2 gyerek mellett.A lány tanul,elég jó a tanulmányi eredménye de mostanság az sem érdekli pedig tudja hogy ebből az ördögi körből csak így szállhat ki......
Szóval 18 éves koromig ez történt velem,lehet ítélkezni de szerintem természetes,hogy jobb és szebb jövőre vágyom,és egy olyan férfival mint akivel most vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!