Lehetséges hogy ez kialakuljon? És lehetséges hogy az érzelmek később jelentkezzenek?
Szerintem kialakulhat, mert csak barátok voltatok, és nem ostromoltad a szerelmeddel. legalábbis a sztoriból úgy tűnik, hogy barátként bántál vele, tehát elfogadtad hogy ő nem akar semmit. Ha nagyon nyomultál volna, akkor biztos nem tudott volna kialakulni ez az érzés benne.
Sajnos nekem ez nem ment, vagyis azt hiszem több idő kellett volna. 2 hete megismertem egy pasast, szimpatikus is volt, nagyon okosnak értelmesnek találtam, találkoztam vele. de elkezdett nekem érzelmes smseket küldözgetni, pedig én mondtam neki előtte, hogy én nem tartok itt. De nem értette, és a végén szegényt azt hiszem jól megbántottam, akaratomon kívül. nem értem rá neki válaszolni, mert dolgom volt, sőt tudta hogy dolgom van, de még küldött 3 másikat, amiben benne volt hogy őt bántja hogy én nem válaszolok. rettentő dühös lettem rá, meg is írtam, hogy rámtapad pedig mondtam hogy ne tegye, erre megsértődött. hát ez van.
Szóval ha hagyott volna nekem levegőt, akkor szerintem nálam is kialakult volna a szerelem, mert egyébként tetszett, de mivel nem hagyott, ezért inkább besokalltam.
Kialakulhat később a szerelem, de nem 4 évvel a megismerkedés után.
Ebben én nem hiszek.
Akibe én szerelmes voltam, azzal mindig volt már az első találkozásnál egy ilyen "belém csapott a villám" érzés.
Még akkor is, ha nem lett belőle kapcsolat.
Az az érzés, hogy megérint a találkozás, egy pillanatra földbe gyökerezik a lábad.
Ez az érzés kell a szerelemhez szerintem.
Ez az ösztönös vonzalom.
Kialakulhat persze jó kapcsolat enélkül is, hogy évek alatt épül a ragaszkodás, de az nekem nem igazán szerelem, hanem szeretet, vagy ragaszkodás.
Egy szó, mint száz, én nem hiszek ebben.
A szerelem az vagy van, vagy nincs.
Nem kell és nem is lehet kiépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!