30 hetesen már kellett volna, hogy jelentkezzenek a jósló fájások, vagy még korai?
két terhességem alatt azt sem tudtam mi az a jósló fájás. Szerencsém volt. Most a harmadikkal elhagytam a magnéziumot a 36. héten, és azóta érzek kisebb nagyobb fájásokat. De a meleg víz mindig enyhíti őket.
38hkm
Én is 34 hetes vagyok nekem is magas a fájdalomküszöböm de azért érzem amikor begörcsöl a hasam csak nem visel meg a fájdalom,olyan mint mensi előtt néha a derekamban is érzem nekem magnéziumot kell szednem mert 1 ujjnyira nyitva is vagyok.
Szóval nem mindenkinek van van akinek csak a 36.ik héttől jelentkezik például én eddig csak 2 szer éreztem keményedést.
Időben korai, bár nem lehetetlen, nekem is volt most nem egyszer, pedig még csak a 33at töltöttük.
Az elsővel nem is volt soha, de most...
Amúgy olyan, hogy bekeményedik az egész pocak, de annyira, hogy nem tudod, meg merj e mozdulni vagy se. Néhány másodperc után elmúlik, van hogy ismétlődik. Magnéziumot szedek marokszámra, valamit használ, de nem sokat.
Én még sem jóslót, sem keményedést, sem semmi ilyesmit nem éreztem eddig. Babócával minden ok csak kicsit nagyobb :)
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!