Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy ez kialakuljon...

Lehetséges hogy ez kialakuljon? És lehetséges hogy az érzelmek később jelentkezzenek?

Figyelt kérdés
4 éve ismerjük egymást,ebből egy éve vagyunk jóban,és szerettem volna az elején többet de ő nem akart mert még szerelmes volt csalódott,én ezt elfogadtam,és ugyanugy jóban vagyunk,csak most egy-két hete megváltozott gyökeresen,olyanokat mond amiket régen nem,olyanokat tesz amiket régen nem,most azt pletykálják hogy együtt vagyunk és elmeséltem neki ezt azt mondta hogy őt nem érdekeli,pedig ez régen zavarta mert bujkáltunk.Én még mindig szeretem őt tiszta szivemből,sőt ez erősödött bennem azóta,szerintetek lehetséges az hogy kezdjen érezni valamit irántam?Nagyon működik köztünk a vonzalom is.Szóval lehetséges az hogy nem az elején jön a szerelem hanem hónapokkal talán évekkel később?
2011. aug. 7. 21:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Egyébként 4 éve ismerjük egymást,de 1 éve kerültünk beszélő viszonyba.
2011. aug. 12. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!