Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lett ezzel a kicsi lánnyal?...

Mi lett ezzel a kicsi lánnyal? Illetve, hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés
Észrevettem ,hogy 1 év alatt nagyon sokat fordult vele a világ.Régebben leültünk közösen néztük a tv-ben a sorozatokat közben beszélgettünk néha és ennyi volt.Mostanában a Discovery-n és az ilyen ismeretterjesztő csatornákon kívül semmit nem néz.Nem érdeklik a napi hírek sem mondván ő nem kíváncsi ilyesmire .A szobájában tölti már az itthoni ideje legtöbb részét perpill pár napja közölte velem ,hogy adjak neki pénzt mert decemberbe nyelvvizsgázni szeretne középfokon angolból most arra hajtott rá.A suliban a jegyei javultak mindenből azt mondom ,hogy jó kivéve matek abból kettes illetve magyar nyelvből gyengécske egy kicsit.De azt mondja neki ehhez nincs esze.A legnagyobb problémája ,hogy az angol órán nem hagyja kibontakozni a tanár lehurrogva ,hogy ezt ő ár úgyis tudja.Na de kérem!Nyelvvizsga előtt áll és tisztában van vele a tanár hisz ő bátorította a csoportban rajta kívül más nem akar vizsgázni akkor nem pont ,hogy meg kéne hallgatni ,hogy tudja-e egyáltalán vagy ha tudja is nem-e hibásan?Semmi problémám nincs ezzel ,hogy való világ helyett angol népmeséket fordít és témákat dolgoz ki.A gond ott kezdődött ,hogy utasításom ellenére ,mikor agyon köhögött és beteg volt ő inkább suliba ment orvos helyett.17 éves érettségi előtt áll értem én ,hogy hajtás meg minden plusz a nyelvvizsga de nem túl sok teher ez nekik(nem csak a lányomnak hanem az összes sorstársának) eszméletlen követelések vannak velük szembe ,ahogy így belenéztem a füzetébe,könyvébe+ túlságosan komolynak érzem és nem tudom egészséges-e ez ilyen korban?Apa nélkül nőtt fel 3 éves korában elhagyott minket egy másik nőért(igen minket a lányom keresi de az apja folyton bántja..legutóbb megkapta az apjától ,hogy nem látja értelmét ,hogy gimnáziumba tanul a kicsi lány+ mért nem szakközépbe jelentkezett lenne munkája...igen ám de ő tovább szeretne menni a Szegedi Tudomány Egyetemre csak ezt az apuka valamiért nem akarja elfogadni..)Mit csináljak?Annyira furcsa..Bizonyítási vágy lenne?Meg mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás de nem ő akkor is Discovery-t néz ,amikor szabad ideje van mondván ,hogy többet tudjon...
2011. nov. 13. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
A lányom emelt szintű fakultációját tartó irodalom tanár szavait próbálod megsemmisíteni?Na hagyjuk már! :D
2011. nov. 13. 23:25
 52/77 anonim ***** válasza:
Nem próbáltam megsemmisíteni, megadtam a választ, hogy melyik helyen szerepelhet az emelt érettségin. Mindenesetre attól, hogy a lányod irodalomtanára órát tart róla még nem lesz sem jó, sem szépirodalom.
2011. nov. 13. 23:27
 53/77 anonim ***** válasza:
100%

Engem lenézhet, aki akar. Nem érdekel.

A tudósok nem azért tudósok, mert magas az intelligencia szintjük. Nekem orvos mérte, és kiemelkedő, mégsem vagyok tudós. Tehát a kettő nem függ össze.

Igenis, lenézem a buta embereket. A tudás ingyen van, pláne az internet korában. Nem megyek oda hozzájuk, és nem dörgölöm az orruk alá (miért érdekelné őket az én véleményem?), de lenézem őket.

2011. nov. 13. 23:29
 54/77 anonim ***** válasza:
Na jó,hát ha neked semmi nem jó... Hát akkor mit vársz?Én írtam,hogy vegyél mozijegyet.Az miért nem jó?Az erőszak?Elég furcsa a TE felfogásod! És ha egy jó filmre vennél jegyet,biztos kikapcsolódna! Kezdem azt gondolni,hogy ez egy KAMU kérdés!
2011. nov. 13. 23:30
 55/77 anonim ***** válasza:
68%
Ha a kérdező vezető a MÁV-nál, akkor én az angol királynő vagyok. Bár lehet, hogy mozdonyvezetőre gondolt, ez esetben nem szóltam.
2011. nov. 13. 23:31
 56/77 anonim ***** válasza:
44%

Álljon már meg a menet. Próbálj már meg a civilizáltságnak valami minimális látszatát fenntartani! Ennyi idősen szégyen, hogy így beszélsz másokkal.

Én leírtam a véleményemet a szépirodalomról, mire te jöttél a ponyvaregénnyel, mint az irodalom része. Ha valaki itt nem ért valamit, az te vagy, tudniillik ha megértetted volna az első megnyilvánulásomat, akkor nem kezdesz el értelmetlen és egymásnak ellentmondó dolgokat írni az irodalomról.

Mindenesetre csatlakozom a másik kommentelőhöz, és ezúttal befejezem a veled való társalgást mert

- vulgáris

- szándékosan sértő

- akaratos

- értetlen vagy.

U.i.: MINEK teszel fel kérdéseket, ha 6 oldal a lányoddal egyetértő komment után is csak lehülyézel mindenkit és váltig állítod, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter?

2011. nov. 13. 23:32
 57/77 A kérdező kommentje:
Ki kérdezte milyen magas az intelligencia szinted?Kit érdekel ,hogy kamunak gondolod a kérdést vagy sem?Hogy mire várok választ.POFON EGYSZERŰ nem a hülye való világról meg arról akarok itt veletek fecsegni ,hogy szerintetek mi a szar meg mi a jó(leszarom kb. bocs ez van)hanem ,hogy MIVEL lehet kizökkenteni egy kicsit az ilyen "normális" embereket?
2011. nov. 13. 23:33
 58/77 A kérdező kommentje:
Nem mozdonyvezető buktad.Koordinátor vagyok csókoltatlak!
2011. nov. 13. 23:35
 59/77 anonim ***** válasza:
Egy ilyen anyával.
2011. nov. 13. 23:35
 60/77 anonim ***** válasza:
(lehet kizökkenteni egy kicsit a normális embereket)
2011. nov. 13. 23:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!