Hogyan lehetne öcsém barátnőjét kirakni tőlünk, hogy öcsém ne zakkanjon meg, a lánnyal se szeretnénk a kelleténél nagy obb csetepatét?
Uj szabaly: Vegyel egy perselyt, amibe december elejere mindenki beledobja a rezsi reszet.
Gondolom nem fognak beledobni, de akkor mar mirol beszelni...
Ha meg beledobnak, csak az árat kell emelni!!! ;)
Hú, hát erre nem nagyon tudok sok mindent mondani, mert én egészen máshogy látom a dolgokat.
Nekem is hasonló korú fiam van, és megmondom őszintén, hogy engem nem zavarna, ha a barátnőjével ide möltöznének hozzánk. Ha van hely, akkor meg pláne. Az én fiam igaz, hogy dolgozni az egyetem mellett, de eszem ágában sincs elkérni tőle azt a pénzt. Szépen költse magára, vegye meg belőle azokat a dolgokat, amiket szeretne, és amiket én nem biztos, hogy meg tudnék venni neki.
Ha én lennék ilyen szituációban, mint Ti, akkor nem akarnám kitenni a fiam barátnőjét, se a fiamat. Az sem zavarna, ha nem adnának bele a rezsibe (inkább tegyenek félre maguknak, vagy tanuljanak) de azt elvárnám, hogy segítsenek itthon a ház körül (takarítás, fűnyirás stb.)
Mondjuk, nem tudom mit értesz azon, hogy követelőznek, de azt biztos, hogy nagyon nem nézném jó szemmel és megbeszélném velük a dolgot.
Talaljatok a csajnak egy uj pasit, olyat akivel el is menne.
Hiaba kertek penzt december 1-tol, lakasra, kajara, ugysem fognak fizetni.
A lánynak nincs anyja-apja???
Aki meg azt írta, hogy a fia barátnője odaköltözhetne, hát nem tudom, belegondolt-e, hogy ez valakinek pénzkérdés is, és ő nem 3, hanem csak 2 gyereket szült...ha nem közös életre tesznek félre, akkor én nem akarnám más gyerekét nevelgetni.
mindenképpen jó lenne, ha menne, keressetek neki albérletet és vigyétek oda a cuccát, ha máshogy nem megy. Mondjátok meg, hogy kapnak egy hónapot, ha nem költözik el a csaj, kiteszitek.
"ha nem közös életre tesznek félre, akkor én nem akarnám más gyerekét nevelgetni."
Én vagyok az, aki azt írta, h odaköltözhetne a fiam barátnője.
Hogy ne értsétek rosszul, én is úgy gondoltam, hogy a közös életükre tesznek félre. Tehát, nem úgy, hogy néhány havonta másik csaj lakik ott, hanem, akivel tényleg komolyan gondolja a fiam (esküvő meg ilyenek) Ő odaköltözhetne.. Értitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!