17 éves vagyok és terhes, miért néznének le ennyien?
Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és terhes, édesanyám egyedül nevel engem és a testvéremet és úgy döntöttünk megtartjuk a babát. A suliba mindenki engem piszkál, gúnyolódik rajtam, mert kiderült a terhességem. Édesanyám meg abba a suliba ahova járok ott tanárnő. ( Engem is tanít) Mit tegyek?
Én is olyan sok helyen olvasom, hogy védekezés mellett estem teherbe, de számomra ez elég érthetetlen. Az ilyen esetek nagy részében biztos vagyok, hogy valamit nem használtak megfelelően. (Például óvszerrel védekeztek, de csak mondjuk az aktus közepén vette fel a pasi az óvszert, stb.) Na mindegy. Én nem ítéllek el, mert a te életed és senkinek nincs joga beleszólni. Én biztos nem tudnék még gyereket vállalni. Ennyi idősen mint te pedig még nagyon gyerek voltam. De remélem azért minden rendben lesz veletek, ha már így alakult. 20L
2011. nov. 12. 18:32
42/67 anonim válasza:
Kamu! Eleve nem taníthat téged anyád, főleg nem a középiskolában. Találtál volna ki valami jobb sztorit.
2011. nov. 12. 18:58
43/67 anonim válasza:
és miért ne taníthatná az anyja?
nekem is volt osztálytársam akit az apja tanított és még az osztályfőnök is ő volt
2011. nov. 12. 19:01
44/67 anonim válasza:
pont tegnap este volt egy kis balesetünk, kiszakadt a gumi. ma reggel mentünk orvoshoz, írattunk esemény utánit, 6000 ft volt. nem mondom, hogy olcsó, de manapság egy csomag pelenka is ennyibe kerül kb. szóval marha jófej vagy, hogy anyukáddal tartatod el magad, és a gyerekedet is, akinek az apja meg rég lelépett. gratulálok, nagyon felelősen, felnőtt módjára gondolkodsz... már előre sajnálom azt a szegény babát, aki nem tehet róla, h ilyen körülmények közé születik...
2011. nov. 12. 19:05
45/67 anonim válasza:
Kedves 28as (16:09-es) válaszoló: Te ritka primitív vagy :) Ha kicsit is értenél a témához, tudnád jól, hogy megfelelő használat mellett SEM nyújt 100%os védelmet a kondom. Nem kell kilyukadnia, sérülnie, a tájékoztatóban is le van írva, hogy 98%ban véd. Tehát minden 100 óvszerrel történő szeretkezésnél 2 terhességgel végződik. Csak ezt a reklámokban nem verik nagy dobra :)
Még fogamzásgátló tabletta mellett is teherbe lehet esni (hangsúlyozom itt is, hogy megfelelő alkalmazás mellett is).
2011. nov. 12. 19:08
46/67 anonim válasza:
1. Lehet védekezés mellett is teherbe esni, csak kicsi az esélye. Példát viszont tudok mondani, mert közvetlen környezetemben volt, nem tinédzserek voltak és nem is verte át egyik se a másikat.
2. Taníthatja középiskolában az anyja. Nekem gimiben a magyar tanárunk lánya az osztályunkban járt.
2011. nov. 12. 19:09
47/67 anonim válasza:
Utolsó, a 98% az a nem szakadó esetekre vonatkozik.
2% pedig szakad..
Ha nem szakad ki, akkor nem lehet mellette teherbe esni.
Maximum nem veszik észre,hogy szakadt, illetve amikor elmesélik mi történt akkor senki nem fogja azt mondani,hogy nem védekezett, mindenki óvszert fog mondani..
2011. nov. 12. 19:09
48/67 anonim válasza:
Idióta :D 2%ban szakad :D jót nevettem. Mielőtt olyan témában osztod az észt, amihez lövésed sincs, tájékozódjál már, kérlek szépen, mert csak magadat járatod le.
2011. nov. 12. 19:12
49/67 anonim válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, mert az első vagy a második oldalon volt egy, ami kiakasztott. Üzenem annak, aki szerint a média hiteti el mindenkivel, hogy csak akkor szabad gyereket szülni, ha valakinek biztos háttere van, hogy egyszer szívesen bemutatnám neki a józan ész fogalmát. Te barom, te. Szerinted mit eszik egy gyerek? Szeretetet? Vagy mibe öltöztetik? Jókedvbe? Remélem nincs gyereked, vagy ha van is, meg tudtál adni neki mindent, amire szüksége volt, mert ha nem, te vagy a legnagyobb állat, aki Isten állatkertjéből kiszabadult.
2011. nov. 12. 19:32
50/67 anonim válasza:
utolsó, az írásod stílusára kaptál egy szép nagy zöld kezet:D te barom, te...:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!