Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok és terhes,...

17 éves vagyok és terhes, miért néznének le ennyien? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és terhes, édesanyám egyedül nevel engem és a testvéremet és úgy döntöttünk megtartjuk a babát. A suliba mindenki engem piszkál, gúnyolódik rajtam, mert kiderült a terhességem. Édesanyám meg abba a suliba ahova járok ott tanárnő. ( Engem is tanít) Mit tegyek?
2011. nov. 12. 13:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
52%

A fiatalkorod ellenére is úgy gondolom jól döntöttetek, hogy megtartottátok a babát! Az iskolát magántanulóként vagy estin is betudnád fejezni.

Ne foglalkozz mások véleményével. A baba miatt lehet, hogy egy kicsit hamarabb kell felnőnöd, de azt az egyet mindig tartsd szem előtt, hogy nem az Anyukádnak szülöd majd a gyermeket. Biztos vagyok benne, hogy támogatni fog mindenben, de a gyermek felnevelése az a te felelősséged lesz. Remélem a gyámhatóságnál elindítottátok az apasági per előkészületeit.

A kisbabához erőt, egészséget, nagyon sok türelmet!

2011. nov. 12. 13:54
 12/67 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Az apáról azért nem esik szó mert elhagyott.

Én se vagyok büszke magamra. Védekeztünk, de mégis terhes lettem.

2011. nov. 12. 13:55
 13/67 anonim ***** válasza:
55%
Ma 13:47-esel kell egyetértenem!
2011. nov. 12. 13:56
 14/67 anonim ***** válasza:
39%
Helyesen döntöttél! Azért gúnyolódnak, met agymosottak. A média és a divat elhiteti velük, hogy a gyermekáldás teher, szégyen, csak az szülhet, akinek van karrierje, meg anyagi háttere stb.Kíváncsi vagyok, hogy akik ennyire ellenzik, milyen pic*ából jöttek ki.Így, hogy édesanyád támogat nem lesz olyan nehéz dolgod.Gondold csak végig mi azaz abortusz, és nem fog többet érdekelni, hogy mit mondanak. Vigyázz a kisbabádra!Jó egészséget kívánok!
2011. nov. 12. 13:56
 15/67 anonim ***** válasza:
46%
Persze estin betudja fejezni, csak érettségivel nem kap rendes munkát. WC-s néniként nehéz lesz eltartani a gyereket.
2011. nov. 12. 13:57
 16/67 anonim ***** válasza:
55%

és ki mondta,hogy csak érettségije lehet?

mért akinek gyereke van az nem mehet főiskolára?

plusz azért nézz már körül hány diplomás munkanélküli van manapság...

2011. nov. 12. 13:58
 17/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Iskolába fogok járni ameddig tudok, most is járok.Utána meg magántanuló leszek, és szeretnék majd menni Főiskolára.
2011. nov. 12. 14:01
 18/67 anonim ***** válasza:
40%

Gratulálok!

Mindenképp fejezd be az iskolát,nehéz lesz de ne hagyd abba!!

Ne törődj a sok korlátolt elmebeteggel!Boldog leszel ha akarod és kész!Kitartás!!!!!

Nézd meg a neten ezt az oldalt,nagyon sokat tanulhatsz belőle!!!:

[link]

2011. nov. 12. 14:04
 19/67 anonim ***** válasza:
49%
miért nem vagytok képesek felfogni, hogy normális védekezés mellett is teherbe lehet esni? mint ahogy az a kérdező esetében is történt. az egyetlen dolog ami belőlem is ellenszenvet vált ki, az az, hogy az apuka elhagyott. ha anyukád egy tanári fizetésből el tud tartani négyőtöket.. hát, sok boldogságot:)
2011. nov. 12. 14:05
 20/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem a linket. Ezt én is tudom, majd valahogy megfogunk élni, nekem is van félretett pénzem, mert idén nyáron dolgoztam.
2011. nov. 12. 14:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!