17 éves vagyok és terhes, miért néznének le ennyien? Mit tegyek?
A védekezés melletti teherbeesésről nem tehetsz.
A többiek agyán meg szerintem iszonyú buta, aki nem lát át.
Azért gúnyolódnak, mert a tanárnő lánya esett teherbe.
5.
nem hatékony védekezés mellett, igen.
de azt én nem nevezem védekezésnek.
" Nincs szíved elvetetni a babát, ez rendben, csak sajnálatos, hogy ahhoz meg van szíved, hogy kizsigereld anyukádat, és meglopd a testvéredet."
Ezt hogy érted? Testvérem még nem olyan nagy, tehát Ő nem sokat ért még ebből, anyukámmal meg beszéltem hogy mi hogyan lehet.
Látom, itt is vannak negatív és pozitív vélemények, de ez érthető. Köszönöm annak aki rendesen válaszol.
Meg nekünk se volt ám egyszerű mostanába.
kérdező most nem téged akarlak bántani, de
olyan érdekes, hogy aki fiatalon teherbe esik azok mind védekezés mellette stek teherbe
mi a fenéért nem lehet bevallani, hogy nem védekeztünk, felelőtlen voltam és kész
én 20 évesen estem teherbe, és nem védekeztem, nem tudom miért de nem, szedtem a gyógyszert de abba hagyta a fiúnak nem szóltam, az én hülyeségem miatt este teherbe, de nem tartottam meg és most nagyon is úgy érzem, hogy a legjobb döntést hoztam akkor
20 évesen a gyereket simán eltudtam volna tartani egyedül is, mert jól fizető állásom volt, de a pozitív teszt után döbbentem rá, hogy ez nem játék
az pedig a te döntésed, hogy megtartod vagy sem, de ha megszülöd akkor egy pillanatra se forduljon meg a fejedben, hogy mi lett volna ha........
Kezdem azt hinni, hogy ez egy kamukérdés, és jót szórakozol a barátnőddel a gép előtt a válaszokon.
Na, mindegy, úgy értettem, hogy anyukád a gyerekedre költi azt a pénzt, amit a testvéredre költhetne.
De hogy ezt hogy nem láttad át, hogy nem tudtad értelmezni, rejtély. Főleg, hogy írod, hogy nehéz nektek mostanában. Szerintem nem is vagy terhes, csak hülyíted itt a jónépet.
De ha bevallod, hogy így van, én nem haragszom, nevetek én is egy jót a vicceden. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!