17 éves vagyok és terhes, miért néznének le ennyien? Mit tegyek?
Mert egy előrelátó, felelősségteljes ember tudatosan vállal gyereket, nem csak úgy... hozza a gólya.
Tehát butaságra vagy nemtörődömségre, hanyagságra vall az ilyesmi, esetleg mindegyikre.
Észnélküliségre, hogy nem voltál képes védekezni.
védekezés miatt is teherbe lehet esni kedves utolsó.
és amúgy meg szerintem se foglalkozz senkivel,ha abortuszra mentél volna akkor meg azért szólnának be.
ne foglalkozz senkivel,boldog babavárást!
Ha te úgy döntöttél megtartod, akkor ne foglalkozz mások véleményével, már csak azért sem, mert ha úgy döntöttél volna, hogy elveteted, akkor meg azért beszélnének ki a hátad mögött. Mindenkinek nem tudsz megfelelni, és nem is kell!! Boldog babavárást kívánok!:)
31/N
1. mert aki ilyenkor vállal gyereket az elrontja általában az életét-értem ez alatt hogy még nincs végzettséged, munkát nehezen kapsz majd-
2. ilyenkor mindenkivel lekezelően bánnak mert nem normális hogy 10en akárhány évesen gyereket vár
3. ahogy írtad anyud pedagógus, én általában többet várok egy pedagógus gyerekétől- értem ez alatt azt hogy kicsit érettebbek + jobb tanulók + valahogy többet várnék egyszerüen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!