Ez tényleg akkora szégyen?
Figyelt kérdés
Anyukám elég korán szült engem és a nővéremet.
Nővéremet 16 évesen, engem 18 évesen.
Amikor ezt megtudja valaki mindig olyan furcsán viselkedik.
2011. nov. 7. 15:54
11/32 anonim válasza:
Ha normálisan helyt állt, mint anya, fiatal kora ellenére, akkor miért lenne szégyen? Egy anya nem a kora miatt lesz feltétlen alkalmatlan.
12/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem furcsa, a nők régen ennyi idősen szültek és mentek férjhez és mivel nem tudjuk a kérdező hány éves... Egyébként pedig Palm válaszával értek egyet!
13/32 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok
2011. nov. 7. 16:10
14/32 anonim válasza:
Legyél Büszke anyukádra és örülj, hogy ilyen fiatal :)
15/32 anonim válasza:
Amikor 16 évesen teherbe esik, mindenki furcsán néz rá, de amikor 38 évesen van egy jól nevelt 22 éves jó fej gyereke, akit mindenki az öccsének néz, akkor irigykednek.
16/32 A kérdező kommentje:
Én büszke vagyok rá. :)
2011. nov. 7. 16:11
17/32 anonim válasza:
Amúgy szüleid még házasok, jól megvannak?
18/32 A kérdező kommentje:
Házasok, jól megvannak. :)
Apa 12 évvel idősebb anyánál.
2011. nov. 7. 16:15
19/32 anonim válasza:
"Akkor szoktak ilyen korén szülni ha valakit felcsinálnak."
Később is csak akkor tud szülni egy nő, ha - a te szavaiddal élve- felcsinálják. Csupán Szűz Mária tudta másképpen megoldani. (Állítólag)
20/32 anonim válasza:
Engem pont azért néztek ki, mert anyám későn szült minket, engem 35 évesen, tesóm pedig már 40en túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!