Ez tényleg akkora szégyen?
Figyelt kérdés
Anyukám elég korán szült engem és a nővéremet.
Nővéremet 16 évesen, engem 18 évesen.
Amikor ezt megtudja valaki mindig olyan furcsán viselkedik.
2011. nov. 7. 15:54
1/32 anonim válasza:
Nem szégyen, csak a mai világban már nagyon furcsa.
2/32 anonim válasza:
Engem is 16 évesen szült, de nem néznek furcsán inkább meglepődnek,mert általában ezek a terhességek nem tervezettek....de aztán megy minden tovább.
3/32 anonim válasza:
és hogy válaszoljak is, nem nem szégyen .)
4/32 anonim válasza:
Nem, nem szégyen. Az lenne a szégyen, ha nem nevelt volna fel benneteket becsülettel.
5/32 anonim válasza:
Furán néznek,mert ilyenkor még gyerek az ember általában, nem anya, de azért emiatt rád főleg nem kellene pikkelniük, mert te nem is tehetsz róla, illetve akkor még nem azt a világot éltük.
6/32 anonim válasza:
Szerintem aki emiatt megitél azzal nem is foglalkozz tovább az előitéletesség logikátlan, mármint ugy véleményt formálni egy emberről h nem is ismerjük nem valami pozitiv dolog. Mindenkinek vannak hibái ezért vagyunk emberek bár ezt nem tartanám hibának vagy szégyelni valónak.... Egy embert egészében kell ismerni és megitélni nem a részletekben elveszni ilyenekkel ne is törödj...
7/32 anonim válasza:
Minél jobban haladunk előre, annál később szülnek a nők. 30 évvel ezelőtt egy 29 éves, elsőszülő nőre úgy tekintettek, mint ha nagymama lenne. Ma viszont a 35-46 év sem ritka. Ahhoz képest a 16 éves kismama valóban nagyon fiatalnak számít.De vigyázz, mert ez lehet családi hagyomány:)16 évesen szül a mama, 16 évesen a lánya, a mama még csak 32 éves, és ha az unoka is 16 évesen, akkor 48 évesen dédmama. Ha jól számolok, de valahogy így.
8/32 anonim válasza:
Nem, nem az. Inkább lennének büszkék édesanyádra, amiért fel is nevelt téged! Sok ember, aki 16 évesen szül, "lepasszolja" a babát a nagyszülőkhöz...
9/32 anonim válasza:
Furcsa, de egyáltalán nem szégyen.
10/32 anonim válasza:
Azért 16 évesen, még inkább gyerek az ember, mint felnőtt (mielőtt megkérdezed a felnőttkort nem 18-tól számolom).
Szóval jogos a furcsán nézés. Akkor szoktak ilyen korén szülni ha valakit felcsinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!