Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfigyűlölők, nősoviniszták...

Férfigyűlölők, nősoviniszták vannak itt? Ti élhettek házasságban?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 10:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
96%
Kedves válaszadók!Én arra gondolok,hogy a drága kérdező egy férfi,aki talán éppen hímsoviniszta,uram bocsá'...Nem bírom elhinni,hogy ha valóban nő lenne,ennyire nem látná át azokat a dolgokat,amiket itt-teljesen fölöslegesen-írogatunk neki.Ha mégis tévednék,akkor gonosz leszek:tapasztalja csak meg,milyen egy erőszakos férfival,megalázva,az önbizalmadból teljesen kiforgatva élni!Tapasztalat,sajnos!De amúgy bizonyára csak egy hülye p.csa vagyok,aki itt rinyál,mert hát biztosan én provokáltam ki!Lehet megkövezni,lehet lepontozni,Kedves Kérdező!
2009. szept. 16. 10:12
 62/62 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogyan lehet valakit pusztán aneme miatt megkülönböztetni??

44/N

Azt meg olyan nehéz elképzelni, hogy férfi-szeretet nélkül lehet-e boldog egy nő?

2009. szept. 17. 14:06
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!