Férfigyűlölők, nősoviniszták vannak itt? Ti élhettek házasságban?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 10:59
61/62 anonim válasza:
Kedves válaszadók!Én arra gondolok,hogy a drága kérdező egy férfi,aki talán éppen hímsoviniszta,uram bocsá'...Nem bírom elhinni,hogy ha valóban nő lenne,ennyire nem látná át azokat a dolgokat,amiket itt-teljesen fölöslegesen-írogatunk neki.Ha mégis tévednék,akkor gonosz leszek:tapasztalja csak meg,milyen egy erőszakos férfival,megalázva,az önbizalmadból teljesen kiforgatva élni!Tapasztalat,sajnos!De amúgy bizonyára csak egy hülye p.csa vagyok,aki itt rinyál,mert hát biztosan én provokáltam ki!Lehet megkövezni,lehet lepontozni,Kedves Kérdező!
62/62 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogyan lehet valakit pusztán aneme miatt megkülönböztetni??
44/N
Azt meg olyan nehéz elképzelni, hogy férfi-szeretet nélkül lehet-e boldog egy nő?
2009. szept. 17. 14:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!