Férfigyűlölők, nősoviniszták vannak itt? Ti élhettek
házasságban?
41/62 A kérdező kommentje:
Úgy született, hogy kiakadtam, hogy akármi nyüszke kis nőci beírkál, hogy baja van, egyből vannak hárman, akik ráugranak a férjére, - akiről semmit nem tudunk -, hogy az egy állat, és ott kell hagyni őt rögtön. És nem értettem, hogy azért mert nincs puncija neki, akkor sose lehet-e igaza. S kíváncsi lettem, vajon ezek a megrögzött válaszolók hogy élnek otthon. De letérítettek.
Szerintem nem baj, ha egy beszélgetés során más, kapcsolódó témáék is feljönnek.
2009. máj. 7. 15:29
43/62 A kérdező kommentje:
15:21 !
Ott anyuci veri az aput. Nem teszek semmit, mert jó így nekik. Meg van fizetve a férfi jól.
Kérdező, téged mák teáztattak kicsi korodban?
Vagy mi van?
Nem fogsz fel és nem látsz át kb. semmit.
2009. máj. 7. 15:34
45/62 A kérdező kommentje:
Képtelen vagy agyilag befogadni, hogy vannak igenis olyan férfiak akik miatt sok nő joggal elővigyázatos, és attól függ, mennyire komoly bántódások érték és mennyire érzékeny, férfigyűlöletbe is átmehet. Ha nő ver férfit azt is elítéli mindenki ugyanúgy, csak kicsit ritkább, hogy csaj üt agyon pasit, mint fordítva.
2009. máj. 7. 15:38
Én eddig csak olyan beírásokat láttam, ahol a férfi terrorizálta a kétségbeesett nőt, gyakran tettlegességig fajulva és biztatták, hagyja ott és kérjen segítséget.
Vagy szerinted ilyen esetek nősoviniszták?
Örülj, hogy egy védett kis rózsaszín burában nőttél fel, és nem kellett megtapasztalnod, mi is az az erőszak. Gondolom empátiád se sok lehet.
2009. máj. 7. 15:42
48/62 A kérdező kommentje:
Ezt természetesen képes vagyok felfogni, de nem értem miért kell aválaszába beípíteni, ha valakinek rossz élménye volt. Mert a kérdező, aki férfi-nő konfliktusra kérdez, valószínű, hogy normális nő, normális férfi oldalán. S először ebből kiindulva kéne válaszolgatni. Hogy konfliktusuk kezelhető. S kiderülhet, hog yvalamelyikük egy vadbarom, de ezt eleve feltételezni, ellentmond astatisztikának. Azért a lagtöbb ember azért él párkapcsolatban, mert szeretni akar. Rögtön záratni le akpcsolatot, s ösztönözni menekülésre, kicsit durva. Mikor csak megnyugtatásra van szüksége, mert túlaggódta túlreagálta a dolgot. S veszélyes is, mert csak tovább csigázza, akinek le kén ehiggadnia.
49/62 A kérdező kommentje:
Elnézést, de rossz a billentyűzetem.
És annyira sért, ha átsüt egy válaszon, hogy eleve az egyik nemet rosszabnak állítja be, mint a másikat. Sőt még terjeszti is! Biztos voltak rossz élményeid, de csak találkoztál ellenkező példával néha, nem?
Hogy lehetne rosszab egyik nem a másiknál?
(na jó, azt a paradicsomi dolgot felejtsük el..)
50/62 A kérdező kommentje:
A konkrét problémára kéne válaszolni,nem pedig hinteni az igét, hogy a férfiak állatok!
További kérdések: