Férfigyűlölők, nősoviniszták vannak itt? Ti élhettek házasságban?
Senki nem mondta, hogy a férfiak állatok.
Csak azt hozod ki az emberből, hogy próbálja elmagyarázni neked, hogy annak aki gyűlöli a férfiakat gyakran van oka. Férfi erőszak igenis létezik.Attól még, hogy a legtöbb férfi normális vannak olyanok akik miatt jogosan alakul ki negatív érzés, amit gyakran csak komoly terápiával lehet eloszlatni.
Te is az vagy aki azt vallja, ha megerőszakolnak egy csajt, akkor azt a csaj provokálja ki?
Akik a férfi erőszak ellen küzdenek, férfiak és nők egyaránt azok nagyon ritkán férfi ellenesek.
Nősovinizmus általában önvédelemből alakul ki, ha az embert már érte sok támadás, és én se értek vele egyet.
Példák?
Nagynénémet megfenyegette a férje, ha el mer válni, megöli.Így folyamatos terrorba él nagynéném, mert komoly oka volt, hogy válni akart.
Apám apja aki mellesleg pedofil, verte apám anyját és a gyerekeit, unokáit molesztálta.
Apám verte anyámat lelkileg még durvábban terrorizálta, engem 5 éves koromban perverznek nevezett, mert molesztált az apja. Nagymamám szomszédját megölte a férje, mert el mert válni akart,majd öngyilkos lett.
14 éves koromtól folyamatosan érnek inzultusok férfiak részéről,( pl.fogdossák a fenekem idegenek,meg ennél durvább dolgok,) általában házasokétól, pedig különösebben szép se vagyok és nem miniszoknyába járok hanem farmerbe.
Barátnőm pasija megfenyegette, így nem mer szakítani vele,mikor megtette a házuk előtt balhézott, majd betört oda a srác a rendőrök haverja egy kisvárosban így a lány nem tud mit tenni azóta sem.
Még sorolhatnám csak azt amik a közvetlen környezetemben vannak.
Na jó, Kérdező, én többet nem strapálom magam, ha még most sem érted... Olvasgasd vissza, amiket többen is írtunk Neked, és nézd meg a fenti hasznos linket.
Nem minden férfi ilyen, azt egy szóval se mondta senki - de bizony vannak ilyen férfiak, vedd tudomásul. Örülj a szerencsédnek, de ne hibáztasd a kevésbé szerencséseket... És ne "férfigyűlölőzd" le azokat, akik próbálnak öntudatra ébreszteni egy nőt. És ne ijedj meg, hogy minden esetben valóban öntudatra is ébred... Bár így lenne...
Hypathia
Fúúj kérdező undoritó vagy :S
nyald csak a pasik seggét.Mert te épp az hogy nem pártatlan vagy a nemek iránt, hanem rendes a férfiakat pártolod.Empátiád kb nuku.remélem egyszer belekerülsz egy ilyen helyzetbe,ha majd jól ellátja egy pasi akkor nem lesz ilyen nagy a szád,és nem leszel ilyen fellengzős :S
Hát én nyalom is :) Hálásak...
Az csak nem bűn, hogy valaki férfi?
Nagyon szeretem a férfiakat (a nőket is) én csak a hülyéket nem bírom.
Nem írhatsz le valakit a neme miatt! Szörnyű lenne a férfiatlan világ!Így viszont kerek. Bár tudom, az X kromoszóma hatalomra tör. De mértéket kell tartani!
Én nem vagyok undorító! Sőt! Kívánatos vagyok!
A kollektív bűnösséget eltörölték, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!