Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfigyűlölők, nősoviniszták...

Férfigyűlölők, nősoviniszták vannak itt? Ti élhettek házasságban?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 10:59
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
56%

Biztosan vannak,de az ilyen emberek nem normálisak,valami kis elmebaj van náluk.Társas lények vagyunk,és jó esetben a párok egymást kiegészítik szeretik és tisztelik.Emberek vagyunk mindannyian,és ahhoz,hogy megmaradjon a fajfenntartás férfira és nőre is szükség van.Normális gondolkozású ember egyenrangúnak tekinti életet párját.

A nemnormálisak meg maradjanak egyedül.Mondjuk egy nőgyűlölő férfi az anyját is gyűlöli vagy fordítva???Mi ez,ha nem elmebaj?

2009. máj. 5. 11:06
 2/62 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező! Ha egy ici-pici kommentárt kaphatnánk, mert ez a kérdés túl általános ahhoz, hogy válaszolni lehetne. Az idáig egyetlen kedves válasz meg olyannak tűnik, mintha maga a kérdező írta volna (Más néven újra bejelentkezve.) Abból sem értettem meg semmit!!!
2009. máj. 5. 11:17
 3/62 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes, én is egyből erre gondoltam.
2009. máj. 5. 11:18
 4/62 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanannyira nem normálisak, mint a nőgyűlölő férfi soviniszták. Szerintem élhetnek, csak egy beteges ember nehezebben talál párt mint egy normális, kedves.
2009. máj. 5. 11:18
 5/62 anonim ***** válasza:
100%

Nem is az a lényeg, tudnak-e, hanem akarnak-e.

Férfigyülőlőcsajok úgy alakulnak ki, hogynaivitásból a legszemetebb és deformáltabb hazudós pasikat fogják ki és nem azt szürik le következtetésnek, hogy emberismereti képességeiket fejleszteni kell, hanem hogy megutálják mindet így óvva meg magukat a következő fájdalomtól, deigazából egyetlen egy valami szokott nekik hiányozni, egy hús-vér férfi.Mindenféle sovinizmus meg gyülőlet, valami lelki gubancra utal, mint pl. ha valaki náci az sekülönb a nemi sovinizmus egyikénél sem.

2009. máj. 5. 11:32
 6/62 A kérdező kommentje:

Nem én írtam az első választ. Elég buta kérdést tettem fel, mert ideges lettem, de ahhoz képest nagyon okos válaszokat kaptam. Melyeket köszönök.

Attól lettem ideges, hogy a "mit tegyek ha bunkó voltam a párommal, mire ő adekvát álaszt adott?" tipusú kérdéseknél, sőt mindenfajta kérdésnl, mindig van olyan válaszoló, aki szerint, a férfinak sosem lehet igaza, eleve csak egy önző érzéketlen fatuskó lehet, ellenben a "hölgyek" akármit csinálhatnak, őket szentként kell tisztelni.

Elhiszem, hogy nem ez volt a jó érdés, de érdekes és szép válaszokat adtatok.

Azt akartam igazából érdezni, hogy ugye hisznek a nők a férfiakban? Mert én igen.

2009. máj. 5. 11:41
 7/62 anonim ***** válasza:
87%

Aki nem hisz, az nem véletlenül nem hisz, itt is úgy állítod be, mintha nem lenne oka sok csajnak, gyülölni a pasikat. De ugyanez fordítva is igaz, sok pasival szemétkedik sok csaj. Aki nem tud túllépni azon, ha folyamatosan hazudnak neki az válik ilyenné.

A pasik azon részének kéne elmagyarázni, hogy nem férfias a hazudozás meg az ilyesmi, akik csak ilyen módszerekkel tudnak elérni sikereket, mert nem egyet ismerek én se.

Ja meg nők is szoktak úgy gondolkozni, hogy nem baj, ha hazudik hisz férfi. Pedig a hazugság az egyik legjellemtelenebb dolog. Szóval amíg elfogadott lesz a szemétkedés a pasiktól, meg felmentés a nemük sok szemétkedés alól addig nőni fog a nősoviniszták száma. Ja meg a nem féreg dolog, ham egcsal,hisz a férfi az egy öntudatlan robot aki képtelen ellenállni afarkának,vagy egyenesen a nőttartják bűnbaknak, hogy az irányítja apasit, mintha a nőnek nem lenne ugyanolyan erős szexuális vágya folyamatosan, de ha ilyen pasikat csal megegy nő akkor azt gyakran nem viselik olyan könnyen.

2009. máj. 5. 11:55
 8/62 anonim ***** válasza:
74%
A kérdésből nekem az jön le, mintha a házasság az mindenki számára egy pozitív dolog lenne és az élete egyik fő célja, sőt ha nő az illető akkor meg különösen.De szerintem sok ember ezt nem így gondolja, valószínű azok a csajok se, akik nősovik lettek.
2009. máj. 5. 11:59
 9/62 A kérdező kommentje:

"itt is úgy állítod be, mintha nem lenne oka sok csajnak, gyülölni a pasikat. "

Én tényleg úgy állítom be! Hogy nincs oka sok nőnek gyűlölni, sőt szerintem egy nőnek sincs oka gyűlölni úgy általában a pasikat. Én speciel nagyon szeretem őket. Talán a nőknél is jobban. Pont az önzetlenség és az ősziteség szerintem nagyon jellemző férfi-tulajdonság. Persze vannak kivételek, de hát istenem.

A házasság pedig szerintem természetesen pozitív dolog.És kivánatos nőnek-férfiak egyaránt. Különben miért csinálnák, ha nem lenne jó?

(És ha nem jött be mégsem, végül is el is lehet válni, nem?)

Én megadnám az esélyt úgy általában a férfinemnek. Attól, hogy van egy pár hülye..az nincs nemhez kötve, szerintem.

Igazából én imádom a férfiakat :)

2009. máj. 5. 12:20
 10/62 anonim ***** válasza:
100%
Önzetlenség és az ősziteség az nem nemtől függő dolog.
2009. máj. 5. 12:24
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!