Szégyenlem magam a nincstelenség miatt?
És mi tart vissza attól, hogy angolul vagy németül jobban beszélj, esetleg egy harmadik nyelvet megtanulj?
Én is negyedik nyelvnek tanultam az említettet, két felsőfokú és egy középfokú nyelv mellé.
Ha megelégszel azzal, hogy "van alapfokom és egy végzettségem", ilyen mentalitással munkát is nehéz lesz találni. Mindig van hova képezni magad, nem kellene ennyivel megelégedni...
Hirtelen amit találtam: www.euwork.hu - itt egész jó kereseteket lehet megcsípni külföldön, társalgási szint az elvárás. Néhány hónap alatt tudnál félretenni és máris behoznád a lemaradást.
De ezer ilyen oldal van még, google nekem rengeteget kidobott.
A magas beosztáshoz tudtommal a Rendőrtiszti Főiskolát kell elvégezni. Ezért mondom, hogy jó keresethez jó végzettség/képzettség kell.
Azt pedig saját tapasztalatból mondom, hogy a magas szintű nyelvtudásra van igény - ez alatt a felsőfokot értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!