Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet rajtam segíteni?

Lehet rajtam segíteni?

Figyelt kérdés
Betegesen féltékeny vagyok.Ha elmennék egy pszihológushoz,lehetne tőle kérni,hogy a férjemet poligráf vizsgálat alá kerűljön?Persze én is megtenném.
2011. okt. 25. 10:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Mi nem haragszunk!

Viszont a férjedet esetleg kiengesztelhetnéd, pl. egy jó kis éjszakával.

Had érezze milyen szupi kis nő a felesége, s semmilyen forróvérű bula nem ér a nyomába! :-)))

2011. okt. 25. 12:12
 32/41 A kérdező kommentje:
Hát ez aranyos volt!:)
2011. okt. 25. 12:15
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a válaszaidat olvasom, azt érzem, hogy tényleg jót tenne neked egy szakember (függetlenül attól, hogy megcsalt-e a férjed).

Ezt most nem bántásból írom, de nálad már úgy tűnik, mintha ez lenne a rögeszméd. Ez előbb-utóbb tönkre fogja tenni a kapcsolatodat, ha nem változtatsz, eljöhet az a perc, amikor a férjed szépen összepakol, és nem fogod tudni megállítani már.

Ha teheted, fordulj pszichológushoz, legalább egy beszélgetés erejéig, vagy legalább egy jó barátnőddel beszéld át ezt a dolgot.

Miért nem változtatsz és nézed fordítva a dolgokat? Mondjuk gondolkodhatnál azon, hogyan lehetsz olyan feleség, olyan társ a férjed mellett, akivel olyan jó a kapcsolat, hogy nem érdemes megcsalással tönkretenni?

Persze fogalmam sincs, megcsalt-e a férjed, de én ennyi vallatás után már inkább bevallottam volna mindent, csak ne piszkálj ezzel. :D A megcsalás amúgy is döntés kérdése. Ha ő nem akar megcsalni, akkor riszálhatja neki magát akármilyen nő, nem teszi meg. A férjedet meg csak ismered, milyen...(Első voltam.)

2011. okt. 25. 13:51
 34/41 A kérdező kommentje:
Lehetséges az,hogy azért nem hagy el a sok vallatás miatt,mert igazam van?Már erre is gondoltam.
2011. okt. 25. 13:57
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan van sapka-nincs sapka dolog nálad. Ha elhagy, akkor azért csalt meg, ha nem hagy el, akkor azért. Ha nem változtatsz a gondolkodásmódodon, hozzáállásodon, akkor tényleg idő kérdése, hogy megcsaljon és elhagyjon. Akkor legalább biztos lehetsz majd benne.

A pszichológustól nem poligráfos vizsgálatot kell kérni, hanem ő pont abban tudna segíteni, hogy TE két lábbal a földön járj és ne kombinálj hülyeségeket, ami teljes biztonsággal a házasságotok összeomlásához fog vezetni.

Hány éves vagy egyébként?

2011. okt. 25. 14:33
 36/41 A kérdező kommentje:
33 éves
2011. okt. 25. 14:37
 37/41 anonim ***** válasza:
Szerintem lődd főbe magad mert tiszta beteg vagy és csak a férjed agyára mész, ennyi zaklatás után ha még nem hagyott ott a francba akkor lehetne egy kis eszed hogy igazat mond, persze vesd fel neki a vizsgálatot hát hogyne aztán a válasz az lesz hogy összepakol és otthagy aztán kiírod ide megint hogy akkor most tényleg megcsalt? foglald el magad valami hobbival mert úgy látszik most ez a hobbid.
2011. okt. 25. 14:40
 38/41 A kérdező kommentje:
Nem hobbi!Ez betegség!:)
2011. okt. 25. 14:42
 39/41 anonim ***** válasza:
Tudod nem lehet rajtad segíteni. Bevallod, tudod, hogy beteg vagy. De nem akarsz "orvoshoz" fordulni. Akkor mit vársz? Tényleg előbb-utóbb a férjed fog besokallni és vagy megcsal vagy elhagy. Megmondom őszintén, ilyen ember a hátam közepére se kellene. És nem azért, mert beteg vagy, hanem mert nem akarsz "meggyógyulni".
2011. okt. 25. 14:58
 40/41 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Vajon a gyerekeid mit éreznek ebből a háborodottságból, ami a fejedben tombol?
2011. okt. 25. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!