Vannak még itt rajtam kívül "késői gyerekek"?
Úgy értem, hogy akik akkor születtek amikor már nem voltak olyan fiatalok a szüleik, pl amikor én születtem anyukám 36, apukám pedig 39 éves volt, azóta eltelt 21 év.
Akik ilyen helyzetben vagytok ti mit szóltok ehhez?Nem zavar a nagy korkülönbség?
21f
anyu 35 volt apu 30. És nem zavar a nagy korkülönbség anyu az egyik legjobb barátnőm is apuval is jól el vagyok. Van anyu előző házasságából egy 30 éves bátyám és apu előző házasságából egy nővérem ő 25 vagy 26 éves őt nem ismerem. Bátyámmal is remek a kapcsolatom. Régen vágytam egy kisebb testvérre de mára ez a vágyam elmúlt. :)
17/L
Anyu, apu 37 volt, amikor születtem. Engem nem zavar.
16/l
Nekem anyum és apum is 34 volt mikor születtem. Régen zavart mert az oviban nagyon sokat piszkáltak érte...Ugye sokaknak akkoriban lehetett mondjuk az anyjuk 25-30 éves, az enyém meg már lassan 40 volt. Vagy pl egy bácsi rendszeresen megkérdezte ha sétáltunk, hogy "Kijöttél a nagyival sétálni" és a felesége szólt rá, hogy fogja be a száját inkább... Pedig azért 40 évesen nem volt még annyira öreg, sőt...Sokáig úgy voltam vele mikor valami bajom volt, hogy 34 évesen már minek vállaltak gyereket, hiszen már öregek voltak. De mostani eszemmel 34 évesen még bőven nem öregek.
De egyébként ha megnézed a mostani fiatalokat, sokan 30-35-38 évesen szülnek először. Szóval ez már nem számít tényleg olyan későinek a mai világban.
22/L
Anyum 41 éves korában szült, apum ekkor 42 volt.
Egyik barátnőmnek az anyja már majdnem 50 éves volt amikor született, 11-12 évesen ismertem meg, akkor már nyugdíjas hatvanasok voltak a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!