Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még itt rajtam kívül...

Vannak még itt rajtam kívül "késői gyerekek"?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy akik akkor születtek amikor már nem voltak olyan fiatalok a szüleik, pl amikor én születtem anyukám 36, apukám pedig 39 éves volt, azóta eltelt 21 év.

Akik ilyen helyzetben vagytok ti mit szóltok ehhez?Nem zavar a nagy korkülönbség?

21f

2011. aug. 25. 15:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyukám 32 volt, amikor én születtem, apukám 39, és van egy 3 évvel fiatalabb öcsém is. Igaz, ez rég volt, de az ismerőseim közül senki se szült 30 alatt, úgyhogy a mostanában születő gyerekeknek már ez lesz a normális.
2011. aug. 25. 16:24
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyám 37 volt apám 35 nem zavar csak néha bátyámat az apámnak nézik (Ő 32 most ) :D 15/F
2011. aug. 25. 16:31
 13/27 anonim ***** válasza:
70%
Nekem apum 48, anyám 46 éves, én 20 vagyok. Kicsit zavart középsuliban, mert a legtöbb osztálytársamnak 40-en aluli szülei voltak, de ezt már kinőttem. Egyáltalán nem zavar.
2011. aug. 25. 16:42
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyum 31 évesen szült engem, apu ekkor már 40 volt. Végül is anya nem volt olyan öreg, de azért zavar, hogy már ő most 45, mert nem olyan fiatal, apa meg már az 50-en is túl van. Miközben az osztálytársaim nagyszülei 50 évesek. De valójában a két bátyám és a köztem lévő korkülönbség volt. 25 és 22 évesek. Utálom, hogy nem jártunk egyszerre suliba, hogy amikor én 10 voltam, és velük akartam játszani, csak nyűg voltam. De a legeslegjobban azt utálom, hogy már barátnőik vannak, sőt, az idősebb már el is jegyezte azt. Meg hogy nincsenek családi nyaralások, bezzeg amikor ők voltak kicsik, még voltak. Meg igazából az egész rokonságból én vagyok a legkisebb. De mára már elfogadtam ezt.
2011. aug. 25. 16:57
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Lemaradt:

13/L

az előző vok

2011. aug. 25. 16:58
 16/27 anonim válasza:
100%

anyu, apu is 42 volt, amikor születtem. Suliban meg szoktak lepődni az emberek, de mindig csak dicsérik anyát, hogy mégis milyen fiatalnak néz ki. :D Inkább a nővéreim és köztem lévő korkülönbség zavar. Az idősebb kereken 20 évvel idősebb nálam, már kétéves kislánya is van. (mondjuk ő is 30 felett szült)

13/l

2011. aug. 25. 17:17
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám 36, apukám 35 éves volt amikor születtem, ennek már 19 éve :) egyáltalán nem zavar, hogy ennyi idősek most, mert koruk ellenére igen aktívak: eljárunk kirándulni, apukám úszik és focizik, anyukám reggel és este futni szokott :)
2011. aug. 25. 17:45
 18/27 anonim ***** válasza:
92%

Anyám,apám 34 volt mikor születtem. ZAVART mindig,most is,régen is.És nem a koruk miatt, hanem mert sosem voltak tisztában azzal, milyen a mai világ.

Ez odáig fajult, hogy soha semmit nem lehetett nekik elmondani,nem tudtam velük semmit sem megbeszélni :( Minden barátnőmre irigy volt anyám,akinek fiatalabb anyja volt,és le is nézte őket. Szóval olyan szempontból zavar, hogy tényleg generációs szakadás van köztünk. Ha problémám volt, azt mindig magamban kellett tartanom, vagy egyedül megoldanom.

Mindig is vágytam egy igazi anyukára,akit már szinte a barátnőmnek tekinthetnék.Dehát ez nem teljesült,mert nincs tisztában a mai világgal...Mondjuk egy kiadós beszélgetés a szexről, a szerelemről, a barátnőkről vagy bármiről mindig is jólesett volna a kamasz éveim alatt,ez sem volt sosem :-)

Annyit tudok, hogy bármikor is szülök,nagyon de nagyon képbe leszek a világgal, hogy a lányom ne legyen magányos miattam.

2011. aug. 25. 18:21
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó vagyok.24n ja és persze őrülten konzervatívak és csőlátásúak is...
2011. aug. 25. 18:23
 20/27 anonim ***** válasza:
97%

De hát a harmincegykétéves szülők nem is idősek! Manapság megszinte mindenki ennyi idősen vállal gyereket. (mondom szinte...) Nekem anyu volt 43, apu 47, amikor én születtem, első és egyetlen gyerekként.

Kiskoromban zavart, mert a többieknek fiatal szüleik voltak, és mindig a nagyszüleimnek nézték őket, de ez elmúlt, most már büszke vagyok rá!

2011. aug. 25. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!