Vannak még itt rajtam kívül "késői gyerekek"?
Úgy értem, hogy akik akkor születtek amikor már nem voltak olyan fiatalok a szüleik, pl amikor én születtem anyukám 36, apukám pedig 39 éves volt, azóta eltelt 21 év.
Akik ilyen helyzetben vagytok ti mit szóltok ehhez?Nem zavar a nagy korkülönbség?
21f
anyu, apu is 42 volt, amikor születtem. Suliban meg szoktak lepődni az emberek, de mindig csak dicsérik anyát, hogy mégis milyen fiatalnak néz ki. :D Inkább a nővéreim és köztem lévő korkülönbség zavar. Az idősebb kereken 20 évvel idősebb nálam, már kétéves kislánya is van. (mondjuk ő is 30 felett szült)
13/l
Anyám,apám 34 volt mikor születtem. ZAVART mindig,most is,régen is.És nem a koruk miatt, hanem mert sosem voltak tisztában azzal, milyen a mai világ.
Ez odáig fajult, hogy soha semmit nem lehetett nekik elmondani,nem tudtam velük semmit sem megbeszélni :( Minden barátnőmre irigy volt anyám,akinek fiatalabb anyja volt,és le is nézte őket. Szóval olyan szempontból zavar, hogy tényleg generációs szakadás van köztünk. Ha problémám volt, azt mindig magamban kellett tartanom, vagy egyedül megoldanom.
Mindig is vágytam egy igazi anyukára,akit már szinte a barátnőmnek tekinthetnék.Dehát ez nem teljesült,mert nincs tisztában a mai világgal...Mondjuk egy kiadós beszélgetés a szexről, a szerelemről, a barátnőkről vagy bármiről mindig is jólesett volna a kamasz éveim alatt,ez sem volt sosem :-)
Annyit tudok, hogy bármikor is szülök,nagyon de nagyon képbe leszek a világgal, hogy a lányom ne legyen magányos miattam.
De hát a harmincegykétéves szülők nem is idősek! Manapság megszinte mindenki ennyi idősen vállal gyereket. (mondom szinte...) Nekem anyu volt 43, apu 47, amikor én születtem, első és egyetlen gyerekként.
Kiskoromban zavart, mert a többieknek fiatal szüleik voltak, és mindig a nagyszüleimnek nézték őket, de ez elmúlt, most már büszke vagyok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!