Lehet rajtam segíteni?
Hát, tényleg az vagy, ha vizsgálatra küldenéd a férjed. (Egyébként tudtommal nem csinálnak ilyet, csak mert te kéred.)
Nem tudom, adott-e okot a féltékenységre a férjed, de már ebből a két sorból látszik, hogy itt nincs minden rendben.
Ha adott okot, akkor azt kellene tisztáznotok, ha nem akkor viszont nagyon gyorsan nézz magadba, mert ezt a viselkedést nem fogja egy férfi sem elviselni sokáig.
Egyébként persze, hogy lehet rajtad segíteni, de ha nincs a féltékenységednek oka, akkor neked kell változnod, és ez nem biztos, hogy könnyű lesz, Ha van kedved, írhatsz nekem privit, régebben én is betegesen féltékeny voltam, de "kigyógyultam", segítek, ha tudok.
:O Hát nektek semmi keresni valótok egymás mellett,ha ilyen hülyeségen töröd a fejed!
Bár a "pszihológus" nem ártana neked......
Szerintem nem.
Ha okod van rá, lépj inkább tovább.
Ha nincs, csak félsz, hogy megteszi, akkoris megölöd vele a kapcsolatot.
A pszichológus talán abban tud segíteni, hogy ha már megcsaltak, azt hogyan dolgozd fel anélkül, hogy ne te érezd magad szégyenbe. Vagy valami ilyesmi.
A pszichológus annak segít, aki azt kéri tőle.
A poligráfos vizsgálathoz semmi köze.
Ha a beteges féltékenységeden szeretnél segíteni, akkor menj el, beszélgessetek! Az is lehet, hogy ennek van köze a férjedhez (ha például elnyomó személyiség, és mára lenullázta a női önbizalmadat), de az is lehet, hogy semmi. Ki fog derülni, ha elmész. Ha nem, akkor is kiderülhet, csak úgy nehezebben, hosszabb idő alatt.
Az biztos, hogy lehet rajtad segíteni, ha te is akarod, és nem ragaszkodsz a rossz megoldásokhoz, amik a mostani helyzetedhez vezettek. Dolgoznod kell rajta, elfogadni a szakember tanácsait. Ez egy működőképes út, ha kész vagy erre. Ha csak fel akarod használni a pszichológust a saját agyrémeid igazolására, vagy elvetésére, az nem járható út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!