Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet rajtam segíteni?

Lehet rajtam segíteni?

Figyelt kérdés
Betegesen féltékeny vagyok.Ha elmennék egy pszihológushoz,lehetne tőle kérni,hogy a férjemet poligráf vizsgálat alá kerűljön?Persze én is megtenném.
2011. okt. 25. 10:54
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nem szórakozni jár el velük,csak hülyéskedett velük,meg a nők is vele.De aki ott dolgozott férfi,párran le is feküdtek vele.Amúgy az nem olyan munkahely mint egy nagy gyár.Ha kimennek cicizni,kimehet.Ha elmennék orvoshoz,akkor se tudnám meg,hogy megcsalt-e!
2011. okt. 25. 11:15
 12/41 anonim ***** válasza:
Azért kommunikálj vele
2011. okt. 25. 11:21
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Viszont nyomós ok nélkül nem is feltételeznéd...

Nézd, a férjem munkahelyén is van "bővérű" kolleganő. Ott is él a lehetőséggel néhány pasi. A férjem néha sztorizik, nála is próbálkoznak. Arról végképp nem tehet, ha a nő kezdeményez, arról tehet csak, ha erre reagál is.

Ennyi miatt én nem lennék féltékeny.

2011. okt. 25. 11:23
 14/41 A kérdező kommentje:
Már nem ott dolgozik.De még mindig megszoktam kérdezni tőle,hogy megcsaltál velük?Teljesen kiszokott akadni rám.Kiabálni szokta vissza,hogy" nem érted,hogy nem csaltalak meg?!"De mégis honnan a büdös francba tudjam,hogy éjjel nem mentek ki valahova.Megőrülök tényleg!
2011. okt. 25. 11:29
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a viselkedéssel azon se csodálkozz ha belekergeted más nő karjaiba!
2011. okt. 25. 11:31
 16/41 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Miattad fog megcsalni, ha így folytatod. u_u" Önértékelési zavar, bizalmatlanság, birtoklási vágy. Tényleg menj pszichológushoz.
2011. okt. 25. 11:33
 17/41 A kérdező kommentje:
Egyszer összepakolt,és elakart menni.De elötte hallottam,hogy mondta a gyerekeimnek,hogy nem csaltam meg anyátokat.Hazudhat a gyerekeknek?
2011. okt. 25. 11:35
 18/41 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Miért olyan nehéz elhinni, hogy nem hazudik? Adott okot ekkora bizalmatlanságra?
2011. okt. 25. 11:38
 19/41 anonim ***** válasza:

Úristen, te tényleg beteg vagy.....

Most gondolj abba bele, hogy hány bővérű nő van a világon.....

Ha a férjed meg akar csalni, akkor az is elég, ha az utcán szembejön vele egy ilyen nő és leszólítja...

Nehogy kiengedd az utcára....

Szóval azért nem értem, miért nem bízol benne egy kicsit sem.

Főleg így, hogy a leírásod alapján nem szolgált rá.

Volt valami negatív tapasztalatod?

Szerintem pszichológushoz menj el, mert ez már tényleg betegség!

2011. okt. 25. 11:39
 20/41 A kérdező kommentje:
utolsónak!Innen indult ki az egész féltékenység,hogy nem bízom benne a két nő miatt.Igen leszólhattok,mert tényleg beteg vagyok,de úgy érzem hogy a pszihológus sem tud segíteni rajtam,mert az igazság úgy sem derűlne ki.
2011. okt. 25. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!